U TOKU POTRAGA ZA NAPADAČEM IZ SOMBORA: Potegao nož zbog svađe u saobraćaju, pa POVREDIO muškarca
ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Dado Đilas, Ilustracija

STRAŠNO

U TOKU POTRAGA ZA NAPADAČEM IZ SOMBORA: Potegao nož zbog svađe u saobraćaju, pa POVREDIO muškarca

Lazo je nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje

Objavljeno:

Lazo Đ. (59) iz Sombora povređen je juče u tom gradu nakon kraće svađe u saobraćaju sa za sada neidentifikovanim muškarcem. Kako nezvanično se saznaje iz izvora u somborskoj policiji Lazo je navodno pokušao da rukom uhvati nož koji je potegao muškarac sa kojim se posvađao.

- Incident se dogodio juče oko 14 časova a o čitavom slučaju policija je obaveštena od strane lekara iz somborske bolnice gde je Lazo došao nakon svađe zbog posekotina na ruci koje su okarakterisane kao lake telesne povrede. Policija intenzivno traga za napadačem ali potragu otežava činjenica da je Lazo dao veoma štur opis počinioca tog krivičnog dela kojem čak nije zapamtio ni marku automobila kojim se navodno odvezao sa mesta sukoba - priča sagovornik "Blica" upoznat sa tokom istrage.

Lazo je nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje a o ovom incidentu obavešteno je nadležno javno tužilaštvo u Somboru koje čega rezultate istrage policije i pronalaženje napadača kako bi utvrdilo sve okolnosti koje su dovele do obračuna i kako bi tužilac mogao da okarakteriše krivično delo.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.