MLADIĆ KOJI JE RANJEN U UŽICU BIO NA SLOBODNOM VIKENDU IZ ZATVORA: Vlasnici diskoteke PRIKRILI DOKAZE, PA UHAPŠENI!
ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen/Google Earth

NOVI DETALJI

MLADIĆ KOJI JE RANJEN U UŽICU BIO NA SLOBODNOM VIKENDU IZ ZATVORA: Vlasnici diskoteke PRIKRILI DOKAZE, PA UHAPŠENI!

Nenad S. ranjen je u diskoteci kada ga je nepoznati napadač izbo oštrim predmetom i naneo mu teške telesne povrede

Objavljeno: 18:08h

Nenad S. (25), mladić koji je izboden pre tri dana u diskoteci u Užicu, bio je na slobodnom vikendu iz zatvora kada je upucan, piše "Blic".

Nenad S. ranjen je u diskoteci kada ga je nepoznati napadač izbo oštrim predmetom i naneo mu teške telesne povrede.

Vlasnici diskoteke u kojoj je mladić ranjen, kako se saznaje, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo ometanje i sprečavanje dokazivanja. Naime, njima se na teret stavlja da su skinuli snimač sa video nadzora, a kako se sumnja to su uradili kako ne bi moglo da se vidi lice napadača i ceo nemili događaj.

Mladić koji je povređen, prema informacijama koje posedujemo, policiji je rekao da ne zna ko ga je napao, a kako saznajemo, on je u trenutku napada bio na slobodnom vikendu iz zatvora. To je potvrđeno i u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Policija
Policijafoto: Rina

- Od Policijske uprave u Užicu smo obavešteni da je osuđenik N.S. napadnut 19.novembra u večernjim časovima u jednom lokalu u tom gradu od strane NN lica. Osuđenik N.S. je bio u poseti porodici tokom vikenda i ovo pravo je koristio od početka godine 12 puta i nijednom nije napravio nijednu zloupotrebu - navode iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija i dodaju:

"U zavodu je radno angažovan na vise pozicija i važi za jednog od najboljih radnika među osuđenicima. Ističemo da nije imao nijednu disciplinsku prijavu tokom izdržavanja kazne koja mu ističe u oktobru sledeće godine".

Podsetimo, povređeni Nenad S. zadobio je četiri ubodne rane usled kojih su lekari Opšte bolnice Užice njegove povrede ocenili kao opasne po život, dok je Više javno tužilaštvo u Užicu ovaj događaj kvalifikovalo kao krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako kažu očevici, policija traga za muškarcem koji je ispalio najmanje tri hica u mladića. Nenad S. je sa prostrelnim ranama stomaka i leve natkolenice taksijem prevezen u užičku bolnicu, gde je operisan i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

Dr Miroslav Stanojević, koji je obavio hirurški zahvat, kaže da je operacija unutrašnjih organa kroz koje je prošao metak uspešno obaveljena. Rana na nozi, dodaje dr Stanojević, takođe je hirurški obrađena.

Pucnjava se dogodila na platou između pošte i autobuske stanice, preko puta glavnog ulaza u fabriku "Prvi partizan" i oko 200 metara daleko od bolnice.

Nekoliko desetina metara od mesta gde je došlo do pucnjave pronađena je sekira sa tragovima krvi. Još se ne zna da li sekira ima veze sa pucnjavom. Policija je obavila uviđaj.

Takođe, Nenad S.(25) bio je ranjen i 2016. godine u sred bela dana u Užicu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.