IZGORELA ZGRADA OTADŽBINE KOD MOSTA U MITROVICI: Sumnja se na politički obračun!
Foto: Fonet / Ilustracija

sukobi?

IZGORELA ZGRADA OTADŽBINE KOD MOSTA U MITROVICI: Sumnja se na politički obračun!

U prostorijama opozicionog pokreta "Otadžbina" u Kosovskoj Mitrovici noćas je izbio požar u kome niko na sreću nije povređen, ali je načinjena materijalna šteta
Objavljeno:

U požaru su potpuno izgorele bivše prostorije nekadašnje crkvene opštine, Demokratske stranke Srbije, a sada opozicionog pokreta "Otadžbina" i društva rusko-srpskog prijateljstva "Ščerbin". Nema povređenih, ali je policija stanare koji žive iznad ovog poslovnog lokala morala da evakuiše usled gustog dima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Inače, ove prostorije se nalaze u blizini kafića "Dolče vita", kod mosta koji deli južni i severni deo Mitrovice.

Nadležni organi utvrđuju šta je uzrok požara, ali nezvanično gradom kruže priče da događaj nema veze sa Albancija, beć dabi mogao biti upozorenje, tačnije gušenje nove inicijative unutar srpskih opcija.

- Noćas je oko pola tri, kosovskoj policiji javljeno da je u lokalu, pored kafića "Dolče vita" izbio požar. Usled gustog dima stanari su evakuisani. Ne znamo šta bi mogao da bude uzrok požara, ali prema prvim izjavama vatrogasnih inspektora, to bi moglo biti i neispravno korišćenje, ili neispravna električna grejalica. Svakako, moramo da sačekamo izveštaj vatrogasnog inspektora. Nema provređenih, ali su usled gustog dima, evakuisani stanari zgrade.

Pričinjena je materijalna šteta. Istraga je u toku - potvrdio je za zamenik komandira Kosovske policije Sever Besim Hoti.

Aktivisti pokreta navode da nisu koristili grejna tela u prostorijama, jer je tokom proteklih dana bilo toplo, ali da sumnjaju da je reč o unutar-političkim obračunima na severu Kosova.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.