MLADIĆ IZ PANČEVA DOŽIVEO STRAŠNO MUČENJE: Gađali ga čime su stigli, pa ga PRETUKLI
Hapšenje (ilustracija), Foto: Kurir

UŽAS

MLADIĆ IZ PANČEVA DOŽIVEO STRAŠNO MUČENJE: Gađali ga čime su stigli, pa ga PRETUKLI

Oni se terete da su nakon gađanja mladića, njega pretukli i udarili ga u predelu glave usled kojih je S.Š. zadobio lake telesne povrede

Objavljeno:

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu uhapsilo M.A.(20.) i N.K.(22) zbog sumnje da su u nedelju u Pančevu u kafiću "Publika" staklenim flašama, čašama i pepeljarama gađali mladića S.Š., piše "Blic".

Oni se terete da su nakon gađanja mladića, njega pretukli i udarili ga u predelu glave usled kojih je S.Š. zadobio lake telesne povrede.

- Na predlog dežurne zamenice OJT Pančevo da se prema M.A. i N.K. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog, a protiv M.A. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo jer se prema istom, na osnovu optužnog predloga OJT Pančevo pred Osnovnim sudom u Pančevu vodi krivični postupak zbog istog krivičnog dela, nasilničko ponasanje, Osnovni sud u Pančevu je obojici osumnjičenih odredio pritvor - saopšteno je iz Tužilaštva u Pančevu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.