DVOJICA "VRAČARACA" NUDE SE DA TUŽILAŠTVU OTRKIJU SVE: Jedan od njih je bivši muž Tamare Đurić
Nikola Kačarević i Tamara Đurić, Foto: instagram/tamarastar89

ŠUŠKA SE

DVOJICA "VRAČARACA" NUDE SE DA TUŽILAŠTVU OTRKIJU SVE: Jedan od njih je bivši muž Tamare Đurić

Uroš Piperski (33) i Nikola Kačarević (36), uhapšeni su pripadnici vračarskog kriminalnog klana, na čijem čelu je bio Nikola Džoni Vušović (32)

Objavljeno:

Uroš Piperski (33) i Nikola Kačarević (36), uhapšeni pripadnici vračarskog kriminalnog klana, na čijem čelu je bio Nikola Džoni Vušović (32), preko svojih advokata su se Specijalnom tužilaštvu ponudili da budu svedoci okrivljeni

Uroš Piperski, desna ruka Nikole Vušovića, vođe "vračaraca", ponudio je tužilaštvu da u zamenu za blažu kaznu ispriča sve o pripremama atentata na Aleksandra Vučića, kao i da da dokaze za nove zločine. Nikola Kačarević se takođe nudi za svedoka okrivljenog.

Uroš Piperski (33) i Nikola Kačarević (36), uhapšeni pripadnici vračarskog kriminalnog klana, na čijem čelu je bio Nikola Džoni Vušović (32), preko svojih advokata su se Specijalnom tužilaštvu ponudili da budu svedoci okrivljeni.

1 / 5 Foto: MUP

Piperski, koji je bio Vušovićeva desna ruka, trebalo bi da obezbedi čvrste dokaze o planovima za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. On će rasvetliti i nekoliko nerešenih ubistava, među kojima je i likvidacija fitnes-trenera Jova Kecmana.

S druge strane, Kačarević će, kako se nezvanično saznaje, tužilaštvu ispričati ko mu je naredio da "namesti" ubistvo Aleksandra Šarca u tržnom centru, ali i još nekoliko pokušaja likvidacija u Beogradu.

Podsetimo, "vračarci" se sumnjiče da su u periodu od 2019. do 11. novembra 2022. godine iz koristoljublja i drugih niskih pobuda na podmukao način likvidirali Aleksandra Šarca, Aleksandra Halabrina i Dragana Ristića. Oni se terete da su pokušali da ubiju Samira Divljanovića, Miloša Nilovića, Andriju Zarića, Arsenija Stefanovića i sada pokojnog Lazara Vukićevića.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.