PIJAN SA PROBNOM DOZVOLOM UDARIO TRUDNICU U PANČEVU: Beba nije preživela, STRAŠNI DETALJI tragedije!
Policija, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

jezivo

PIJAN SA PROBNOM DOZVOLOM UDARIO TRUDNICU U PANČEVU: Beba nije preživela, STRAŠNI DETALJI tragedije!

Sumnja se da Tijana I. (24) kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo putnickog vozila Reno Megan

Objavljeno:

Marko K. (19) vozač koji je sinoć oko 23 sata u Banatskom Novom Selu udario trudnicu Tijanu I. (24) koja je bila u osmom mesecu trudnoće, imao je probnu vozačku dozvolu i vozio je automobil sa 0,55 promila alkohola u krvi, saznaje "Blic".

Prema informacijama koje posedujemo, sumnja se da Tijana I. (24) kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo putnickog vozila Reno Megan koji je vozio pod dejstvom alkohola 0,55 promila sa i probnom vozačkom dozvolom.

- Tijana je je bila u 8 mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja - kaže izvor "Blica".

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač Mario K. nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole.

Dežurni zamenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi veštačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u OJT u Pančevu. On je prema saznanjima "Blica" priznao da je udario trudnicu.

- Stanje Tijane I. je stabilno, zadržana je u Opštoj bolnici zbog mogućnosti nastupanja komplikacija - dodaje naš izvor.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.