"U PITANJU SU MALOLETNA LICA": Prvo oglašavanje škole u VRANJU u kojoj se desilo stravično VRŠNJAČKO NASILJE!
Učionica, Foto: Nemanja Pančić

horor

"U PITANJU SU MALOLETNA LICA": Prvo oglašavanje škole u VRANJU u kojoj se desilo stravično VRŠNJAČKO NASILJE!

U vranjskom tužilaštvu potvrđeno je da se jedan punoletni učenik iz okoline Bujanovca tereti se da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje

Objavljeno:

Nakon slučaja stravičnog vršnjačkog nasilja u Poljoprivredno-veterinarskoj školi "Stevan Sinđelić" u Vranju, gde su žrtve između ostalog snimane nage, u ovoj ustanovi navode da je reč o maloletnim licima i da se slučaj još ispituje.

- Svi učenici su maloletni. Istraga je još u toku, a direktor je na službenom putovanju, pa ne možemo ništa više od toga da vam kažemo - kratko su nam odgovorili.

Škola
foto: Printscreen

Podsetimo, u vranjskom tužilaštvu potvrđeno je da se jedan punoletni učenik iz okoline Bujanovca tereti se da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, dok se jedan maloletnik tereti za nasilničko ponašanje.

Slučaj se dogodio u učionici, kada je najpre maloletni učenik udarao pesnicom drugog maloletnog učenika i terao ga da glavom udara u školsku klupu, dok je drugom učeniku zategao kanap oko vrata, dok ga je drugi punoletni učenik udarao u predelu glave.

Nasilnici su nakon toga naterali maloletne učenike da se skinu i nagi šetaju po učionici i sve to snimali mobilnim telefonima.

Nadležnim organima je prema saznanjima slučaj prijavljen u utorak 10. novembra, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.