OVO JE CRNOGORAC O ČIJEM JE UBISTVU PRIČAO LALIĆ: Peruničić IZREŠETAN na pešačkom prelazu USRED BELA DANA! (FOTO)
Ubijeni Miloš Peruničić, Foto: Printscreen Španska policija

KRVAVI OBRAČUN

OVO JE CRNOGORAC O ČIJEM JE UBISTVU PRIČAO LALIĆ: Peruničić IZREŠETAN na pešačkom prelazu USRED BELA DANA! (FOTO)

Peruničić je ubijen usred bela dana nasred ulice

Objavljeno:

Među brojnim ubistvima o kojima je svedok saradnik Srđan Lalić govorio na suđenju Belivukovom klanu verovatno najmanje poznato ovdašnjoj javnosti je ono sa Marbelje, gde je likvidiran Miloš Peruničić.

Crnogorac iz Bara, koji je dovođen u vezu sa ubistvom Ive Pukanića 2009. u Zagrebu, iako je u to vreme bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici zbog čuvene pljačke "Delta banke" u Beogradu.

Ubistvo Miloša Peruničića
Ubistvo Miloša Peruničićafoto: Printscreen Španska policija

Lalić je o ubistvu Peruničića sredinom 2020. godine rekao:

"Nemanja Simić Simke i Duško - Džigins Kan boravili su u Španiji. Simke je imao poternicu zbog pucnjave kod nekog tržnog centra na Karaburmi, a i ovaj drugi je bio pod poternicom. Peruničić je bio kum Alana Kožara. Miljković je preko šuraka saznao da je Peruničić tamo".

Peruničić je ubijen usred bela dana nasred ulice. Prišao mu je muškarac obučen u mornarsko odelo i ispalio nekoliko hitaca u njega.

"Simke je pucao na njega na onom pešačkom prelazu, a Džingis je bio vozač. Imali su neke probleme sa motorom, nije hteo da upali, pa su nađene neke potkape sa njihovim DNK i uhapšeni su. Krili su se u Marbelji, ja sam obezbedio skaj aparate, poslao ih preko rent-a-kara, a posle smo im ubacili i kada su uhapšeni", otkrio je Lalić.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.