BIVŠA PLEJBOJ ZEČICA NA INTERPOLOVOJ CRVENOJ POTERNICI! Slobodanka je prava ZVERKA, 2017. godine joj se gubi trag!
Slobodanka Tošić, Foto: Printscreen/Youtube/ O KANAL

filmska priča

BIVŠA PLEJBOJ ZEČICA NA INTERPOLOVOJ CRVENOJ POTERNICI! Slobodanka je prava ZVERKA, 2017. godine joj se gubi trag!

Slobodanka Boba Tošić srpskoj publici postala je poznata kao zečica s Plejbojeve duplerice i učesnica rijaliti programa "Survajver"

Objavljeno:

Slobodanka Tošić, nekadašnja Plejboj misica, nalazi se na Interpolovoj crvenoj poternici, jer je osuđena da je kao članica grupe Darka Eleza pomogla u pokušaju ubistva Đorđa Ždrala 2006. godine u naselju Vranješ u Lukavici kod Sarajeva.

Ona se već dve godine nalazi u bekstvu i o njoj ne postoje nikakve informacije. Ima srpsko i bosansko državljanstvo i tražena je kao pripadnica kriminalne organizacije i ubistva.

Ova misica srpskoj javnosti postala je poznata 2008. godine kada je učestvovala u rijaliti programu "Survajver", a poslednje informacije o njoj objavljene su 2017. godine, od kada joj se gubi svaki trag.

Podsetimo, Boba Tošić je uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“, zajedno s najkontroverznijom ličnošću bosanskog podzemlja Darkom Elezom. Misica je optužena da je u aprilu 2006, po nagovoru Darka Eleza, namamila vođu suparničkog kriminalnog klana Đorđa Ždrala, koga je Elez želeo da likvidira. Zbog ovoga je misica osuđena na dve i po godine. Tošićeva je tokom postupka negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva. Ona je u septembru pobegla iz kućnog pritvora u Han Pijesku, a trebalo je da se javi na izdržavanje kazne - naveo je tada naš sagovornik.

1 / 4 Foto: Foto: Facebook/Slobodanka Tošić

Jedno vreme se sumnjalo da se upravo krije u Srbiji, gde je navodno bila locirana, ali do današnjeg dana nema zvanične potvrde ove informacije.

Slobodanka Boba Tošić srpskoj publici postala je poznata kao zečica s Plejbojeve duplerice i učesnica rijaliti programa „Survajver“, u kome se nije dugo zadržala. Fatalna lepotica je kao devetnaestogodišnjakinja ponela titulu mis fotogeničnosti, nakon čega je počela veoma uspešnu karijeru modela. Lepa Boba, nažalost, sada je poznata kao lice s Interpolove poternice.

Poternice Interpola

Crvena - najpoznatija, raspisuje se za počiniocima najtežih krivičnih dela, koji moraju da budu uhapšeni i isporučeni. Žuta - međunarodna objava za pronalaženje nestalih lica. Narandžasta - kojom se upozoravaju policija, državne službe i internacionalne organizacije na potencijalne opasnosti. Plava - obaveštenje o prikupljenim podacima o beguncu ili njegovim aktivnostima. Zelena - raspisuje se kako bi se dobila obaveštenja ili dala upozorenja o bivšim osuđenicima za koje se sumnja da mogu da počine krivičcno delo u drugim zemljama. Crna - raspisuje se za identifikaciju leševa.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.