SAHRANJEN POLICAJAC KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI: Kovčeg prošao kroz špalir počasnog voda
Marko Popović, Foto: Printscreen/Facebook

TUGA

SAHRANJEN POLICAJAC KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI: Kovčeg prošao kroz špalir počasnog voda

Na večni počinak ispratilo ga je njegovo troje dece, supruga, majka, brojni prijatelji i kolege

Objavljeno:

Policajac Marko Popović (36), stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu na Zlatiborskoj magistrali, sahranjen je na groblju Vlaovac u Sevojnu.

Na večni počinak ispratilo ga je njegovo troje dece, supruga, majka, brojni prijatelji i kolege.

U sudaru dva vozila na licu mesta stradao je policajac Popović, a šestogodišnji dečak iz Beograda koji se nalazio u drugom automobilu podlegao je povredama nedugo posle udesa.

Otac stradalog mališana S. Ć. (44) zbrinut je u užičkoj Opštoj bolnici i nije bio životno ugrožen.

1 / 5 Foto: Printscreen/Facebook

Prema prvim podacima iz istrage, automobil u kome se nalazio S. Ć. iz Beograda sa svojim šestogodišnjim sinom, pod još nerazjašnjenim okolnostima prešao je u levu kolovoznu traku krećući se iz pravca Užica prema Zlatiboru, a zatim je udario u vozilo kojim je upravljao Popović. Zasad se samo pretpostavlja da je S. Ć. zaspao za volanom.

- Kristina, Vladan i Lena ostali su bez oca. Vredan, nasmejan i posvećen poslu, bio je uzoran otac i kolega - reči su Popovićevih prijatelja koji su ga ispratili na večni počinak - Iza njega ostalo je njegovo troje dece, supruga, majka koja je sahranila jedinca.

Kovčeg sa posmrtnim ostacima prošao je kroz špalir počasnog voda policije. Od uzornog policajca, pored porodice, kolega policajaca, oprostili su se brojni prijatelji iz Užica, Sevojna, Čajetine.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.