OPREZ! RASKRINKAN DŽEPAROŠ KOJI "ORDINIRA" PO LEDINAMA I NOVOM BEOGRADU? Sve je snimljeno! (VIDEO)
Snimak sa kamere, Foto: Printscreen/instagram/192_rs

OBRATITE PAŽNJU!

OPREZ! RASKRINKAN DŽEPAROŠ KOJI "ORDINIRA" PO LEDINAMA I NOVOM BEOGRADU? Sve je snimljeno! (VIDEO)

Na instagramu je objavljen snimak, kako se navodi, džeparoša koji "ordinira" po Ledinama i Novom Beogradu

Objavljeno:

Na instagram stranici 192_rs objavljen je video, kako se navodi, džeparoša koji "operiše" po Ledinama i Novom Beogradu.

"OPREZ: Ovo je lopov i džeparoš koji "operiše" po Ledinama i po Novom Beogradu", piše u opisu videa.

Na snimku sa nadzorne kamere je prikazan mladić koji prvo kreće da ulazi na vrata, a zatim se okreće i počinje da prati stariju ženu.

Podsetimo, nedavno smo pisali o džeparošima koji "operišu" u Borči.

Naime, cela porodica "ordinira" u autobusima na levoj obali Dunava, te se ljudima ovde savetuje opreznost za lična dokumenta.

U vozilima javnog gradskog prevoza, na potezu Borče, ordinira uigrana ekipa džeparoša koju čine roditelji i dvoje male dece!

Ovo je za Kurir ispričala žena koja je bila njihova meta, koju su "ojadili" za 20.000 dinara i svi lični dokumenti koja je morala da vadi ponovo. Isprva, kaže, nije znala ko ju je opljačkao, da bi kada je videla da joj nema novčanika shvatila čija je meta bila. Uigran plan džeparenja odigrava se u četiri čina.

- Bila sam u autobusu 96 kod Borče kada mi je neko otkopčao ranac i iz njega uzeo novčanik. Sve što sam imala bilo je unutra jer sam usput htela da poplaćam račune. Prvi šok mi se desio kada sam videla da mi novčanika nema, a drugi je usledio kada sam shvatila da su me verovatno ojadila deca, i to u pratnji roditelja - priča uznemirena žena iz naselja Padinska Skela, koja se ovim autobusom prevozila na putu do posla.

Džeparoši na ulici / Ilustracija
Džeparoši na ulici / Ilustracijafoto: Filip Plavčić

- Bila sam na vratima kada me je ta žena ćušnula u prolazu, posle čega smo se i sporečkale. Napala me je iz čista mira zbog čega se ne pomeram, a videla je da ne mogu ni da se maknem jer je bila ogromna gužva. Deca su bila tu oko mene, gurkala se, a svi su izašli na prvoj sledećoj stanici nakon tog gurkanja, i to kada je tata klimnuo glavom i dao znak da se siđe. Sada mi je jasno da to nije bio znak da treba da se siđe, već da su uspeli da me opelješe - kaže ona, svesna da bi ovu grupicu mogla da prepozna čim bi ih videla.

- Otišla sam u policiju da prijavim krađu. Bila sam iznenađena jer sve i da uspeju da ih uhvate ne mogu da ih gone. Još više me je iznenadilo kada mi je jedan policajac rekao "gospođo, vi ste sedmi danas koji ste došli jer ste odžepareni". Najgore je što niko za to neće odgovarati - rekla je ona i apelovala na sve koji se voze autobusima na levoj obali Dunava obrate pažnju na svoja lična dokumenta i ne prođu onako kako je prošla ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.