SVEDOCI-SARADNICI OTKRIVAJU ZLOČINE KLANA BELIVUK-MILJKOVIĆ: Pratite uživo suđenje na Kurir televiziji
Kurir TV, Foto: Promo

KURIR TV

SVEDOCI-SARADNICI OTKRIVAJU ZLOČINE KLANA BELIVUK-MILJKOVIĆ: Pratite uživo suđenje na Kurir televiziji

Prvi put će se sa slobode braniti Boris Karapandžić, kome je potpuno ukinut pritvor, uključujući i Vlada Gergijeva i Filipa Ivanovskog čiji pritvor je zamenjen merom zabrane napuštanja boravišta

Objavljeno:

Ne propustite nijedan detalj u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića! Ispratite sva dešavanja uživo danas od 14.30 časova na Kurir televiziji!

Danas u Specijanom sudu u Beogradu nastavlja se suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovoj kriminalnoj grupi, koji se terete za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i držanje oružja. U nastavku suđenja biće saslušavani svedoci saradnici (svedoci okrivljeni) – Bojan Hrvatin, Nikola Spasojević i Srđan Lalić.

Prvi put će se sa slobode braniti Boris Karapandžić, kome je potpuno ukinut pritvor, uključujući i Vlada Gergijeva i Filipa Ivanovskog čiji pritvor je zamenjen merom zabrane napuštanja boravišta. Odlukom suda, samo će Karapandžić moći slobodno da se kreće, dok ostali kojima je pritvor ukinut ne smeju da napuštaju grad u kome borave i policiji moraju da se javljaju na 15 dana.

Podsetimo na prethodnom suđenju saslušani su svi optuženi, a detaljnije iznošenje odbrane imale su vođe ove kriminalne grupe, Veljko Belivuk i Marko Miljković koji su negirali krivična dela koja im se stavljaju na teret. Miljković se držao parole „Nema tela, nema dela“ zahtevajući da se kao dokaz uzme i veštačenje mašine za mlevenje mesa koja je pronađena u kući strave u Ritopeku. Belivuk i Miljković rekli su da neće odgovarati na pitanja tužioca već samo na pitanja advokata i sudije, kao i da će dopuniti svoju odbranu ukoliko bude potrebe za to. Niko od optuženih osim svedoka okrivljenih nije priznao nijedno krivično delo.

Kurir televizija kao i uvek biće na licu mesta i gledaoce informisati iz minuta u minut o svemu što će se deševati u sudnici i izvan nje.

Gledajte danas od 14.30 časova Brze vesti, Popodnevni dnevnik i Centralni dnevnik na Kurir televiziji i prvi saznajte sve detalje suđenja! Pričaće se!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.