OGLASIO SE OTAC UBIJENE KRISTINE: U ŠOKU je posle odluke o ukidanju presude NJENOM UBICI!
Foto: Facebook

u neverici

OGLASIO SE OTAC UBIJENE KRISTINE: U ŠOKU je posle odluke o ukidanju presude NJENOM UBICI!

Stanislav je rekao da je "ostao bez komentara"

Objavljeno:

Apelacioni sud usvojio je žalbu odbrane Miloša Srebrića koji je prvostepeno osuđen na 30 godina zatvora za ubistvo Kristine Kaplanović, radnice benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu i naložio ponovno suđenje.

Kako je usvojen zahtev branilaca Vladana Jevrića i Jugoslava Tintora, ponovljeno suđenje održaće se pred novim sudskim većem. Evo šta je o ovoj odluci rekao Kristininin otca Stanislav.

- Nisam obavešten o tome. Nisam znao, niko mi to nije rekao - rekao je za on vidno i šoku.

Kristina Kaplanović
Kristina Kaplanovićfoto: Privatna arhiva

Stanislav je rekao da je "ostao bez komentara".

- Sve ide ispočetka... Jednom se nešto završi i sad ponovo. Stvarno ne znam šta rade i kako rade, uopšte nisam bio upoznat sa situacijom. Sad više ništa ne razumem. Kod nas je sve moguće. Videćemo kako će dalje da bude - dodao je kratko otac.

Podsećamo, apelacijom je naloženo da se uradi rekonstrukcija događaja i utvrdi šta je ko mogao da vidi, kao i da li je snimak montiran, jer je "činjenica da nedostaju neki ključni delovi" Trebalo bi da bude tačno utvrđeno i kako je Srebrić te noći bio obučen.

Apelacija je potvrdila presudu kojom je Stefan Rokvić oglašen krivim za neprijavljivanje krivičnog dela. Srebrić se i dalje nalazi u pritvoru, koji mu je produžen. Prvostepena presuda saopštena je više od četiri godine nakon ubistva.

Podsetimo kobne večeri, u četvrtak 25. maja 2017. godine Kristina je upucana prilikom pljačke pumpe na kojoj je radila sa dvojicom kolega.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.