PRETUKAO POZNANICU JER MU JE NA KUĆI NACRTALA POLNI ORGAN: Uhapšen Beograđanin zbog incidenta u USTANIČKOJ!
Ustanička ulica, Foto: Google Earth

privođenje

PRETUKAO POZNANICU JER MU JE NA KUĆI NACRTALA POLNI ORGAN: Uhapšen Beograđanin zbog incidenta u USTANIČKOJ!

Policija je izašla na lice mesta, nakon čega se S. S. javila u Urgentni centar gde su joj konstatovane lake telesne povrede

Objavljeno:

Aleksandar D. (41) priveden je danas u policijsku stanicu zbog sumnje da je sinoć oko 22.30 sati u Ustaničkoj u Beogradu pretukao Beograđanku S. S. (28).

Kako se sumnja, napad na devojku se dogodio na početnoj stanici autobusa u Ustaničkoj, a nakon javljanja lekaru njoj su konstatovane lake telesne povrede.

Prema informacijama do kojih su došli S. S. je osumnjičenom navodno pozajmila novac, a kako joj nije vraćao ona je, na vratima njegove kuće crvenim sprejem nacrtala polni organ.

- On je izašao iz kuće dok je ona čekala autobus pa ju je sustigao i pretukao - navodi izvor "Blica".

Policija, velja nevolja
foto: Nenad Kostić

Policija je izašla na lice mesta, nakon čega se S. S. javila u Urgentni centar gde su joj konstatovane lake telesne povrede. Sa povrednom listom ona se javila u policijsku stanicu gde je podnela prijavu.

- Policija je odmah pristupila radu, a utvrđen je identitet napadača. Obavljen je razgovor sa njim i konsultovan je tužilac Prvog OJT koja se izjasnila da za sada nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti - dodaje sagovornik.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.