NIKOLA (29) ODBIJA DA SARAĐUJE SA POLICIJOM, DEVOJKA ĆUTI: Sumnja se da je OVO razlog jezivog NAPADA!
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

ISTRAGA U TOKU

NIKOLA (29) ODBIJA DA SARAĐUJE SA POLICIJOM, DEVOJKA ĆUTI: Sumnja se da je OVO razlog jezivog NAPADA!

Nikolu, inače, trenutno u bolnici obezbeđuje policija

Objavljeno:

Nikola R. (29) teško je ranjen juče pola sata posle ponoći u klasičnoj mafijaškoj sačekuši ispred zgrade u kojoj živi na beogradskoj opštini Zvezdara.

Maskirani napadač ga je sačekao na parkingu ispred zgrade, a kada je Nikola parkirao auto, u kom je bio s devojkom, ovaj je zapucao. Ispalio je u Nikolu čak 15 metaka iz pištolja, od kojih ga je deset pogodilo u stomak i noge. Ranjeni mladić je uspeo da otrči između zgrada, gde se sakrio, a napadač je pobegao.

Čuva ga policija

Kako se nezvanično saznaje od izvora bliskog istrazi, teško ranjeni mladić je zbrinut u bolnici, a policajcima nije hteo da kaže ko je pokušao da ga ubije.

– Pucnjava se dogodila u naselju Vojvoda Vlahović. Napadač je bio maskiran kako bi sakrio lice od kamera sa video-nadzora sa obližnjih zgrada. Kad je video Nikolu kako izlazi iz parkiranog automobila, prišao mu je i zapucao. Nikola je pogođen u obe noge i u stomak, ali iako je bio teško ranjen, uspeo je da otrči između zgrada. Napadač ga nije pojurio da ga “overi”, već je odmah pobegao. Utrčao je u auto u kom ga je čekao saučesnik i zajedno su pobegli prema naselju Braće Jerković – ispričao je izvor i dodao da je prilikom uviđaja na mestu napada pronađeno 15 čaura.

Komšije ranjenog Nikole kažu da nisu čuli pucnjavu, već samo vriske njegove devojke. Lekari su zatekli izrešetanog mladića kako leži u lokvi krvi na trotoaru, pa su mu na licu mesta pružili prvu pomoć i odvezli ga u Urgentni centar.

– Sve vreme je bio svestan i odmah je prebačen na odeljenje reanimacije, gde je operisan i stanje mu je stabilizovano. Odbio je bilo kakav razgovor o napadu, iako u policiji veruju da on zna ko je i zašto pokušao da ga ubije. Interesantno je da je i devojka koja je bila sa njim u društvu samo kratko rekla da ne zna ništa što se tiče ranjavanja njenog momka – napominje sagovornik.

Snimci i DNK tragovi

U policiji pretpostavljaju da iza ovog napada stoje neki neraščišćeni računi u kriminalnim poslovima.

1 / 4 Foto: Kurir
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.