POKUŠAO DA UBIJE SNAJU I POVREDIO BRATA: Muškarac iz Futoga ostaje iza rešetaka!
ilustracija, Foto: Kurir

pritvor

POKUŠAO DA UBIJE SNAJU I POVREDIO BRATA: Muškarac iz Futoga ostaje iza rešetaka!

Posle hapšenja ova mera mu je izrečena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke

Objavljeno:

Draganu M. (48) iz Futoga, osumnjičenom da je pokušao da ubije snaju B.N. (42), a lakše povredio brata A.M., produžen je pritvor do 28. novembra.

Posle hapšenja ova mera mu je izrečena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju na mogućnost ponavljanja krivičnog dela, ali i zbog uznemirenja javnosti zbog načina kako je počinjeno, pišu "Novosti".

Dragan M. uhapšen 29. septembra, zbog sumnje da je posle svađe sa bratom, nožem izbo njegovu suprugu B.N. Između braće je, navodnoo, došlo do prepirke u dvorištu kuće u Ulici cara Lazara 175 u Futogu, a u jednom trenutku verbalni sukob je prerastao u fizički.

Tada se umešala N.B. nameravajući da zaštiti supruga. Onda je dever nasrnuo i na nju, nanevši joj povrede, a žena je počela da beži. Kroz prozor je izašla na ulicu kako bi se spasila, a osumnjičeni je i bratu naneo lakše povrede.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.