TUGA DO NEBA, ĐAK GENERACIJE POGINUO UOČI PUNOLETSTVA: Ovo je Nemanja (17) koji je nastradao kod Ćuprije
Nemanja, Foto: Facebook

PRESTRAŠNO

TUGA DO NEBA, ĐAK GENERACIJE POGINUO UOČI PUNOLETSTVA: Ovo je Nemanja (17) koji je nastradao kod Ćuprije

Žitelji Krušara koji su išli na mesto nesreće kažu da je prizor bio jeziv

Objavljeno: 13:19h

Nemanja L. (17) iz sela Krušare u okolini Ćuprije, nastradao je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je vozač motora "suzuki" I. J. (42) naleteo na njegov traktor.

Nesreća se dogodila oko 19 časova kada je motor udario u neosvetljen traktor u mestu Vlaška kod Ćuprije. Od siline udarca motorista i tinejdžer su poginuli na mestu.

Meštani sela Krušar, odakle je poginuli Nemanja L. kažu da ne mogu da dođu sebi nakon saznanja da je tako dobar mladić poginuo.

- Užas! Kakva tragedija je zadesila naše selo, Nemanja je bio jedna divna, fina, nevina i vredna osoba koja je hodala ovom zemljom. Jadni njegovi roditelji sad bez njega - kažu oni i nastavljaju da je Nemanja uskoro trebao da napuni 18 godina.

- Porodica se bavi poljoprivredom, imaju plastenike, bašte, njive i imanje. Vredni su, požrtvovani i pošteni ljudi, a ovo će ih slomiti.

Nemanja L.
foto: Facebook

Dodaju da se nesreća dogodila na delu puta koji je "ravan kao pista", ali da se često dešavaju nesreće na toj deonici.

- Kobnog dana Nemanja je otišao sa starijim bratom i ocem na njivu kako bi sejali pšenicu u susedno selo, gde imaju njivu. Naime, u povratku im se pokvario traktor, pa su zvali pomoć i neko ih je šlepovao - kažu žitelji i dodaju:

- Prošli su celu Ćupriju, i opet su morali da stanu, i nesrećni otac je uzeo da popravi traktor na tom delu puta gde se motorista i zakucao u njih.

Oni objašnjavaju da je do nesreće došlo navodno jer je motorista išao prebrzo.

- Muškarac koji je vozio motor je rodom iz Despotovca, i kažu da je toliko brzo vozio da je udaro u neosvetljeni traktor i izbacio iz sedišta Nemanju u njegovog brata koji su leteli po putu - kaže jedan od meštana za Kurir, dok drugi dodaje:

- Motorista se tada okrenuo nekoliko puta i zakucao u banderu koju je skoro iščupao. Nije mu bilo spasa, kao ni našem Nemanji.

Žitelji Krušara koji su išli na mesto nesreće kažu da je prizor bio jeziv.

- Svuda po putu su bili delovi traktora i motora. Motorista je ležao u lokvi krvi na sred puta. Jezivo je bilo i gledati, a nesrećni otac je u trenutku udarca popravljao traktor - kaže jedan od meštana i nastavlja:

- Jadnja je njihova kuća bez njega. Nedavno su ga učlanili u lovačko društvo i kupili su mu pušku kako bi sa dedom i ocem mogao da ide u lov. Tuga...

Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe stradale.

Mediji prenose da je Nemanja išao je u srednju školu u Jagodini, a da je osnovnu školu završio kao đak generacije.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.