STIGLA PRESUDA ZBOG OBLJUBE DEVOJČICE (12): Aleksandar iz okoline ŠAPCA ide na ROBIJU 12 godina!
Policija, Foto: Printscreen/facebook

stigla presuda

STIGLA PRESUDA ZBOG OBLJUBE DEVOJČICE (12): Aleksandar iz okoline ŠAPCA ide na ROBIJU 12 godina!

"Neka i on sada pati zbog svega što je učinio"

Objavljeno:

Apelacioni sud u Novom Sadu je potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Šapcu kojom je Aleksandar I. (39) iz Belotića osuđen na maksimalnu kaznu zatvora u trajanju 12 godina zbog obljube dvanaestogodišnje devojčice iz ovog mesta.

Aleksandar I. se žalio na presudu koja mu je izrečena u junu ove godine, a roditelji devojčice koju je napastvovao priznaju da su od tada strahovali da će mu kazna biti smanjena.

Aleksandar Isaković
foto: Printscreen/facebook

- Koliko smo se plašili drugačije odluke, toliko smo verovali u pravdu i da će odluka Višeg suda u Šapcu koji je presudio po pravdi i zakonu biti potvrđena. Neka i on sada pati zbog svega što je učinio - rekla je devojčicina majka.

Devojčica je, dodaje majka, često pitala da li će sudije koje budu odlučivale da li će Aleksandar I. ranije izaći iz zatvora pomisliti kako je njoj. Nakon što je potvrđeno da će nasilnik dugo biti u zatvoru, roditelji priznaju da je celoj porodici lakše i veruju da će njihova ćerka uz podršku porodice i lekara uspeti da savlada strahove i traume sa kojima se suočava poslednjih godinu i po dana.

Devojčica pohađa osmi razred, odličan je učenik i primerna je u svemu, a porodica je neprestano posvećena njenom oporavku kako bi se popravilo i narušeno zdravlje.

- Još se nije potpuno oslobodila strahova. Ne sme da ostane sama, noću u sobi uvek mora da bude upaljeno svetlo, nekada traži i da spavam sa njom. Kada ode u školu ponekad joj bude loše pa zove da dođemo po nju. Ima glavobolje, leči se od visokog pritiska, drhte joj ruke i pored redovne terapije koju su lekari prepisali. Redovno posećuje psihologa, neuropsihijatra, ginekologa .... - kaže majka i dodaje da bi na kraj sveta stigla ako bi to pomoglo da ćerka bude isto dete kao pre kobnog 19. juna prošle godine kada je napastvovana.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.