DETALJI BRUTALNE TUČE ISPRED KLUBA U KIKINDI: Poznato u kakvom su stanju radnici koje su PREBILI GOSTI! (VIDEO)
Tuča u Kikindi, Foto: Printscreen

UŽAS

DETALJI BRUTALNE TUČE ISPRED KLUBA U KIKINDI: Poznato u kakvom su stanju radnici koje su PREBILI GOSTI! (VIDEO)

Tuča je izbila iz zasad nepoznatih razloga, a radnike su napali gosti

Objavljeno:

U noćnom klubu u strogom centru Kikinde sinoć posle ponoći je izbila tuča u kojoj su povrede zadobila trojica radnika obezbeđenja. Nijedan nema teže telesne povrede. Tuča je izbila iz zasad nepoznatih razloga, a radnike su napali gosti.

Kao se nezvanično saznaje, niko od trojica povređenih nije teže povređenih i nakon pregleda i dijagnostike u Opštoj bolnici u Kikindi pušteni su kući.

"Sinoć su u bolnici pregledani V.M. (49) koji je imao povrede glave i grudnog koša, M.D. (41) koji je zadobio povrede glave i ramena i S.B. (39) sa povredama glave i kolena.

Nakon pregleda, dijagnostike i ukazane pomoći, sva trojica pacijenata su puštena na kućno lečenje, jer niko od njih nema teže telesne povrede", saznali smo u Opštoj bolnici u Kikindi.

U Policijskoj upravi u Kikindi samo su potvrdili da se tuča dogodila i da se radi na utvrđivanju okolnosti ovog događaja koji im je prijavljen oko dva sata ujutro.

Prema toj informaciji, masovna tuča dogodila se ispred ugostiteljskog objekta. O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.