ISPLIVAO SNIMAK PREBIJANJA DARKA LILIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Dovode ga do zgrade pa počinje pesničenje! (VIDEO)
Prebijanje Darka Lilića, Foto: Printscreen

UŽAS!

ISPLIVAO SNIMAK PREBIJANJA DARKA LILIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Dovode ga do zgrade pa počinje pesničenje! (VIDEO)

Iako Darko Lilić nije hteo da sarađuje sa policijom, za samo nekoliko sati, u zajedničkoj akciji beogradske policije i Trećeg osnovnog tužilaštva uhapšen je Dejan V. i identifikovan je saizvršilac Aleksandar R.

Objavljeno:

Darko Lilić (39), sin bivšeg predsednika SRJ i funkcionera SPS Zorana Lilića, pretučen je u noći između četvrtka i petka ispred kule Vest na Novom Beogradu.

Kako je sam rekao, njega su nepoznati muškarci izvukli iz taksija i napali.

Međutim, sada se pojavio video na kom se navodno vidi kako napadači udaraju Lilića. Na snimku se vidi da jedan od napadača dovodi Lilića do ulaska u zgradu, a onda im drugi prilazi i počinje da ga udara pesnicama. Lilić je od dobijenih udaraca pao na beton i leži nepomično, kada napadači odlaze.

Iako Darko Lilić nije hteo da sarađuje sa policijom, za samo nekoliko sati, u zajedničkoj akciji beogradske policije i Trećeg osnovnog tužilaštva uhapšen je Dejan V. i identifikovan je saizvršilac Aleksandar R. za kojim je raspisana potraga.

00:20

Brutalno prebijanje Darka Lilića

Inače, podsetimo, Lilić je sam došao u Urgentni centar s teškim povredama.

- Sin bivšeg predsednika države došao je u Urgentni centar s polomljenim nosem i ispričao da su ga kod kule Vest, dok se nalazio u taksiju koji je uhvatio na Senjaku, iz vozila izvukli nepoznati muškarci i počeli da ga udaraju i šutiraju - rekao je izvor.

Prema rečima Lilića, a kako tvrdi naš izvor, posle batinanja dva napadača su ga ubacila u džip, odvezla u pravcu Mosta na Adi i tu ostavila.

Istovremeno, policiji se javilo obezbeđenje kule Vest, koje je prijavilo da se ispred njihovog objekta dogodila tuča.

Darko Lilić javnosti je poznat po incidentima. Njegovo ime se 2003. godine pominjalo u vezi s pucnjavom ispred kafića "Majdan", ali je pred sudom oslobođen za učešće u tom incidentu. Bio je osuđen za napad na policajca, ali mu je ta kazna zastarela. Lilićevo ime dovodilo se u vezu i sa iznudama, a poslednji put se na stupcima crne hronike našao kad je pre desetak godina uhvaćen kako vozi pijan.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić, Kurir

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.