PREMINULA SLAVIĆA STANOJČIĆ! Navodno bila deo "Pink Panter"
Slavica S., Foto: Printscreen Instagram

TUGA

PREMINULA SLAVIĆA STANOJČIĆ! Navodno bila deo "Pink Panter"

Slavica je važila za jednu od najlepših Užičanki

Objavljeno:

Slavica Stanojčić iz Užica, koja je navodno bila deo "Pink Panter" lopovske bande, preminula je nakon što je izgubila bitku sa kancerom.

Od nje se emotivnom porukom na Instagramu oprostila Olivera Ćirković, koja je takođe bila član pomenute organizacije, inače bivša košarkašica.

Druže moj... Ne stojte na njenom grobu i ne plačite. Nije tu. Ne spava. Ona je hiljadu vetrova koji duvaju. Ona je dijamantski bljesak na snegu. Ona je sunčeva svetlost na dozrelom žitu. Ona je nežna jesenja kiša. Kada se probudi u jutarnjoj tišini ona je brza uzdižuća žurba tihih ptica u zaokruženom letu. Ona je meka zvezda koja sija noću. Ne stojte na njenom grobu i ne plačite. Nije tu. Nije umrla - piše u objavi.

Kako je Kurir ranije pisao, Slavica je važila za jednu od najlepših Užičanki. Prihvatila je poziv prijatelja koga poznaje od detinjstva, i kome je beskrajno verovala. Otišla je u Atinu i mesec i po živela, kao u raju. Luksuz, raskoš, brza kola, proslave, večere, veliki ugled, hoteli sa pet zvezdica. Živela je kao najbogatiji ljudi sveta, gotovo dva meseca.

Slavica je, u svojoj ispovesti za Kurir otkrila zastrašujuće tanku liniju, od sveta luksuza, sve do dva i pakla grčkih zatvora.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.