MALOLETNIK SKOČIO IZ AUTOBUSA U RAKOVICI I ŽIVOTNO JE UGROŽEN: Sada se oglasilo i OSNOVNO JAVNO TUŽILAŠTVO!
Slika sa lica mesta, Foto: Printscreen

saoštenje

MALOLETNIK SKOČIO IZ AUTOBUSA U RAKOVICI I ŽIVOTNO JE UGROŽEN: Sada se oglasilo i OSNOVNO JAVNO TUŽILAŠTVO!

Maloletnik je potom hospitalizovan na VMA gde su mu dijagnostikovane povrede glave, najverovatnije povreda mozga, krvarenje i dečak je životno ugrožen

Objavljeno:

Nakon što je juče u Borskoj ulici u Rakovici došlo do nesreće prilikom koje je dečak (15) iskočio iz autobusa na liniji 50 i zadobio teške povrede glave opasne po život, oglasilo se Drugo osnovno javno tužilaštvo.

- Povodom događaja 19. 10. 2022. godine koji se dogodio u večeranjim časovima u ulici Borska, obavešten je dežurni zamenik Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kome je predočeno daje došlo do povređivanja maloletnog lica, na taj način što je došlo do iskakanja maloletnog lica iz autobusa na liniji 50, te da se isti nalazi na odeljenju reanimacije VMA, nakon čega je dežurni zamenik naložila obavljanje razgovora sa vozačem autobusa i svedocima kao i dostavljanje D izveštaja tužilaštvu, a takođe je naloženo da se konsultuje i dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obzirom da se radi o maloletnim licima. Tužilaštvo će nakon utvrđivanja svih činjenica vezanih za navedeni događaj doneti odluku o daljem postupanju - rekli su.

Podsetimo, do nesreće koja se dogodila juče u Borskoj ulici kada je dečak "ispao" iz autobusa broj 50, kako saznaje, došlo je nakon što je on sam iskočio iz autobusa koji je bio u pokretu.

Rakovica
foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

On je, prema rečima njegovih drugova koji su bili sa njim, rukama držao zadnja vrata autobusa da se ne zatvore, da se autobus kretao ulicom, i da je maloletnik nakon 20 metara iskočio iz autobusa, najverovatnije jer je želeo da pređe u drugi autobus.

Potom je izjavio da je video svog druga kako je pao na asfalt i povredio se. Takođe je naveo da se autobus nije zaustavio.

Maloletnik je potom hospitalizovan na VMA gde su mu dijagnostikovane povrede glave, najverovatnije povreda mozga, krvarenje i dečak je životno ugrožen.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.