BELIVUK PRVI IZAŠAO PRED GOVORNICU! Izustio JEDNU rečenicu, zavladao MUK!
Velja Nevolja, Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić, Profimedia

jezivo

BELIVUK PRVI IZAŠAO PRED GOVORNICU! Izustio JEDNU rečenicu, zavladao MUK!

On je ranije izjavio da je oženjen, otac maloletne dece, da je njegova supruga vlasnik stana u kom žive na Zvezdari, kao i da je bio zaposlen u podrumu pića u kom je mesečno zarađivao oko 60.000 dinara.

Objavljeno: 10:34h

Veljko Belivuk, organizator kriminalne grupe prvi je izašao za sudsku govornicu, kako bi pre iznošenja odbrane sud utvrdio njegove lične podatke. Obučen u belu majicu, farmerke i bele patike, dok su oko njega stajala dvojica zatvorskih stražara, rekao je da u njegovim ličnim podacima nema nikakvih izmena.

Sudija je počela da proziva prisutne u sudnicu, prisutni su dvojica organizatora, braća Miloš i Marko Budimir, svedok saradnik Srđan Lalić, Nebojša Janković, Vlade Draganić, svedok saradnik Bojan Hrvatin, Dejan Tešić, svedok saradnik Nikola Spasojević, zatim optuženi Nemanja Đurić, Nemanja Lakićević, Marko Andrić i ostali.

Sudija je konstatovala da su ispunjene procesne pretpostavke da se glavni pretres održi, pošto su svi optuženi i njihovi branioci došli u sud.

- Apsolutno je sve isto - kratko je rekao Belivuk.

Podsetimo, on je ranije izjavio da je oženjen, otac maloletne dece, da je njegova supruga vlasnik stana u kom žive na Zvezdari, kao i da je bio zaposlen u podrumu pića u kom je mesečno zarađivao oko 60.000 dinara.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

Ostali optuženi, nisu izlazili za sudsku govornicu, već su iz boksa za optužene samo potvrdili da u njihovim ličnim podacima nema izmena.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.