PROGOVORIO PRIJATELJ POGINULOG SAKSOFONISTE: Roditelji ne mogu da DOĐU SEBI od kako su izgubili SINA
Poginuli Adrian, Foto: Facebook

TUGA

PROGOVORIO PRIJATELJ POGINULOG SAKSOFONISTE: Roditelji ne mogu da DOĐU SEBI od kako su izgubili SINA

Tragedija se dogodila 6. septembra, oko 14 sati, kada se nesrećni mladić vraćao sa njive

Objavljeno:

Adrian je preminuo još u kabini traktora kada se prevrnuo. Nije mu bilo spasa, jer kako kažu, prekinula mu se kičma. Više od toga i ne znam, a i ne želim da znam, jer želim da ga pamtim samo po lepom, kaže Adrianov drug.

- Porodica je izgubila svog sina jedinca, kako mogu da se osećaju! Utehu traže u tome što jadni rade od jutra do mraka i bave se poljoprivredom kako bi makar malo manje razmišljali o sinu - kaže za Alo! prijatelj Adriana R. (23) iz Banatskog Novog Sela kraj Pančeva, koji je pre više od mesec dana poginuo kada se prevrnuo njegov traktor sa prikolicim u njivi!

Tragedija se dogodila 6. septembra, oko 14 sati, kada se nesrećni mladić vraćao sa njive. Prema rečima meštana, nesreća se dogodila na čuvenoj uzbrdici u njivama kod Banatskog Novog Sela, gde su česte tragedije. Roditelji su imali samo Adriana, a mladić je u selu kraj Pančeva bio poznat kao uspešni saksofonista i mladi poljoprivrednik.

- Adrian je bio jako vredan i snalažljiv. Iako tako mlad, veliki deo posla je on obavljao u njivi, baš je bio zagrižen za to. Pravi primer mladog poljoprivrednika. Nažalost, evo prošlo je više od mesec dana i ne možemo da se pomirimo s tim da ga nema više. Njegovi roditelji su našli utehu u tome, tako što su preuzeli sve njegove poslove i nastavili tamo gde je on stao. Tako im je lakše… Inače, bili su vredniu uvek, a sada od jutra do mraka rade non stop - kaže jedan od Adrianovih prijatelja koji je želeo da ostane anoniman iz poštovanja prema porodici i dodaje:

Fejs
foto: Facebook

- Adrian je preminuo još u kabini traktora kada se prevrnuo. Nije mu bilo spasa, jer kako kažu, prekinula mu se kičma. Više od toga i ne znam, a i ne želim da znam, jer želim da ga pamtim samo po lepom - kazao je on.

- Adrian je vozio traktor sa ogromnom kamionskom prikolicom! Bio je u njivi gde je vršio suncokret! Krenuo je kući, a zatim je došao do kobnog brega, gde su ljudi već ginuli ili se povređivali. Na bregu se prikolica zanela i došlo je do prevrtanja traktora. Od siline udarca cela kabina je bila razvaljena. Smrt je bila trenutna - navodio je jedan od meštana Banatskog Novog Sela i dodaje da su svi u šoku, jer je reč o dobrom i mladom dečku:

- Ovo je velika tragedija za sve nas! Bio je mlad, dobar i vredan! Njegova porodica je zavijena u crno, jer je bio sin jedinac! Šta će njegovi roditelji sada to sam Bog zna! Završio je mašinsku školu u Pančevu i muzičku školu! Svirao je saksofon i bio je odličan u tome! Bio je član lokalnog orkestra koji je svirao takvu vrstu muzike. Iz dobre je i domaćinske porodice. Njegov otac je radio pri crkvi i išao je zajedno sa popom na vršenje službi! Adrian iako je imao svega 23 godine bio je ozbiljan poljoprivrednik i veoma uspešan. Njegova porodica je prava religiozna i vredna porodica. Prodavali su sir, mleko… Adrian se bavio i stočarstvom i poljoprivredom!- kaže naš sagovornik.

Prema rečima meštana, nesreća je bila toliko ozbiljna da su delovi traktora vađeni iz njive bagerom.

- Na tom mestu je poginulo sigurno dvoje troje ljudi, a povredilo se na desetine. To je ta neka najviša tačka u okolini usred njiva, pa su česte tragedije - kaže izvor Alo!.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.