Carinici ušli u bugarski kamion, i među ženskim torbicama naišli na...  (FOTO)
Foto: Uprava carine

dobar ulov

Carinici ušli u bugarski kamion, i među ženskim torbicama naišli na... (FOTO)

Među ženskim kožnim torbama, repromaterijalom za izradu cipela i stolarijom pronađeno šest ilegalnih migranata iz Avganistana. Kamion je tranzitirao kroz Srbiju na putu iz Bugarske ka Italiji
Objavljeno:

Carinici su 30. januara 2017. godine na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj devet ilegalnih migranata da sakriveni u kamionskim prikolicama među robom ilegalno uđu na teritoriju EU, saopštila je Uprava carine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Uprava carine

- U ranim jutarnjim satima 30. januara 2017. godine je u tovarnom delu bugarskog kamiona, među ženskim kožnim torbama, repromaterijalom za izradu cipela i stolarijom pronađeno šest ilegalnih migranata iz Avganistana. Kamion je tranzitirao kroz Srbiju na putu iz Bugarske ka Italiji, a detaljno je pregledan zbog vidljivog oštećenja carinske sajle. Šest maloletnika između 15 i 17 godina u prikolicu sa robom su ušli tako što im je neko pomogao da preseku carinsku sajlu, koju je potom zalepio super lepkom - kaže se u saopštenju.

Oko podneva istog dana su detaljno pregledana i dva kamiona crnogorskih registarskih oznaka, koji su natovareni sredstvima za pranje i čišćenje bili na putu ka Nemačkoj. U tovarnom prostoru jednog kamiona pronađena su dvojica muškaraca iz Avganistana od 22 i 30 godina. Među paletama sa deterdžentima i sredstvima za čišćenje u drugom kamionu bio je sakriven 25-godišnji mladić iz Pakistana.

foto: Uprava carine

Kao i mnogo puta ranije, ilegalni migranti iskoristili su pauzu koju vozači kamiona prave u blizini graničnih prelaza da se sakriju među robom i na taj način domognu EU.

BONUS VIDEO:

Izbori sve bliži, spisak sve duži! Ko sve želi da bude PREDSEDNIK SRBIJE (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.