MEHANIČARU SATIMA DRŽAO NOŽ POD GRLOM NA KARAMURMI: Poznato šta će biti sa otmičarom, preduzete HITNE MERE
Hapšenje, Foto: Printscreen/Kurir tv

JEZIVO

MEHANIČARU SATIMA DRŽAO NOŽ POD GRLOM NA KARAMURMI: Poznato šta će biti sa otmičarom, preduzete HITNE MERE

Tužilastvo je predložilo da se prema okrivljenom produži pritvor

Objavljeno:

Prvo osnovno tužilaštvo predložilo je meru obaveznog lečenja S. J. (28) koji je 15. septembra u automehaničarskoj radnji na Karaburmi držao Slobodana Trifunovića kao taoca nekoliko sati. Slobodanu je tada, podsetimo, držao nož pod grlom i naneo mu lake povrede.

- Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon sprovedenog dokaznog postupka podnelo sudu predlog za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja prema S.J. zbog izvršenja krivičnog dela protivpravno lišenje slobode i krivično delo ugrožavanje sigurnosti - saopštilo je tužilaštvo.

Takođe, tužilastvo je predložilo da se prema okrivljenom produži pritvor, a imajući u vidu da je komisija stalnih sudskih vestaka pored postavljene dijgnoze navela da postoji i ozbiljna opasnost da će okrivljeni ponoviti ista ili slična dela ako se nađe na slobodi.

1 / 4 Foto: Kurir

Podsetimo, S. J. je uhapšen istog dana, posle pregovora sa policijom, a na saslušanju u tužilaštvu navodno je izjavio da je "za to imao razloge".

- Izjavio je da mu prete navijači. Rekao je i da je sa vlasnikom servisa Slobodanom bio u dobrim odnosima, ali da ga je držao kao taoca jer mu je brat navijač - otkrio je tada izvor Kurira.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.