TELO MUŠKARCA BILO U BUNARU VIŠE OD 10 DANA? Meštani u ŠOKU, našli ga u fazi RASPADANJA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

MISTERIJA

TELO MUŠKARCA BILO U BUNARU VIŠE OD 10 DANA? Meštani u ŠOKU, našli ga u fazi RASPADANJA!

Selo Stari Trstenik, inače, nalazi se odmah pored magistralnog puta Kruševac - Trstenik

Objavljeno:

U ataru sela Stari Trstenik, na njivi u bunaru pored magistralnog puta Kruševac –Trstenik, u ponedeljak u predvečerje pronađeno je telo muškarca u fazi raspadanja.

Zamenik Višeg javnog tužioca u Kruševcu Dragana Užarević je potvrdila da je telo NN muškarca pronađeno u 17 sati u bunaru u selu Stari Trstenik i da je prosleđen na obdukciju, koja je odmah danas izvršena, ali se čeka na zvaničan nalaz veštaka, kao i na rezultate istrage koja je u toku.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon današnje obdukcije zaključeno je da je osoba stara između 65 i 70 godina, kao i da se telo nalazilo u vodi poslednjih desetak dana. Identitet još nije utvrđen, a pretpostavlja se da je smrt nastupila usled prestanka rada srca.

Za sada još nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja, ali prema nezvaničnim saznanjima, policija i tužilaštvo pretpostavljaju da je smrt nastupila kao posledica samoubistva ili da je nesrećni čovek umro usled prestanka rada srca.

Istraga o ovom događaju i identifikacija tela su u toku.

Selo Stari Trstenik, inače, nalazi se odmah pored magistralnog puta Kruševac - Trstenik, neposredno pored sela Stopanje i ovim pravcem treba da prodje autoput Moravski koridor.

Kako se radi o nepoznatom muškarcu, pronađenom u fazi raspadanja u bunaru, moguće je da je slučajni prolaznik upao u napušteni bunar, piše Informer.

U Starom Trsteniku, nije poznato da je neko od meštana nestao, pa nije ni prijavljivan slučaj portage za nestalim čovekom.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.