BRAT I SESTRA POGINULI NA PANČEVAČKOM PUTU: U autu pronađene ŠTAKE, alkohol bio SVUDA!
Ilustracija, Foto: Instagram/serbialive_beograd

užas

BRAT I SESTRA POGINULI NA PANČEVAČKOM PUTU: U autu pronađene ŠTAKE, alkohol bio SVUDA!

Sin optužuje partnera

Objavljeno:

Svetlana Petrović (56) i njen rođeni brat Slobodan Trajković (48), kao i njihov prijatelj Goran Radivojević (56) poginuli su preksinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Pančevačkom putu u Beogradu, dok je Tomislav P. (58), Svetlanin emotivni partner, teško povređen.

Goran Radivojević, koji je upravljao automobilom "fijat multipla", nastradao je na mestu, kao i njegovo dvoje saputnika, dok se lekari bore za život Tomislava P.

- Automobil u kom je bilo četvoro ljudi izgubio je kontrolu i prešao u levu traku, da bi se posle nekoliko trenutaka zakucao direktno u banderu. Od siline udarca na mestu su poginuli vozač Goran Radivojević, kao i brat i sestra koji su sedeli na zadnjem sedištu. Povređeni muškarac bio je suvozač - objašnjava naš izvor i dodaje:

- Prilikom pregleda olupine automobila posle nesreće pronađene su štake i druga pomagala, pa postoji sumnja da su stradali "radili" kao lažni prosjaci. Pored ovih ortopedskih pomagala, u kolima je navodno pronađeno i nekoliko flaša piva i votke.

Zastrašujući prizor na mestu nesreće

Naš izvor kaže da je prizor na mestu udesa bio zastrašujući, a da je čak 10 vatrogasaca moralo da seče vozilo kako bi izvukli tela.

Milan Petrović, sin poginule Svetlane i sestrić poginulog Slobodana, kaže za Kurir da je za ovu tragediju kriv alkohol, kao i da su problemi u njihovoj porodici počeli još 2014, kada je njegova majka upoznala Tomislava P., koji je jedini preživeo ovu tešku saobraćajku.

Sudar, Udes, Nesreća
foto: Instagram/serbialive_beograd

- Nakon smrti mog oca, mama je upoznala Tomislava. Počeli su da se druže i provode vreme zajedno. Tomislav je problematičan čovek, mnogo je pio i maltretirao je moju majku. Zbog toga sam ga izbacio iz našeg stana, gde smo jedno vreme svi zajedno živeli, ali ih to nije sprečilo da budu zajedno - rekao je Milan:

- Moja majka se lečila od alkohola devedesetih godina, ali to je urodilo plodom samo nakratko. Otkad se druži s Tomislavom, sve je postalo nepodnošljivo. Pre dva i po meseca ona je nestala, a onda sam saznao da je s Tomislavom iznajmila stan.

Sin optužuje partnera

Sin kaže i da je pokušao da majku i njenog momka drži na oku da ne bi dolazilo do problema.

- Kupovao sam im pivo, ali njima to nije bilo dovoljno. Pili su neku votku u plastičnoj flaši, samo je bilo bitno da piju. Nisu radili, a za novac su se snalazili raznim krađama. Više puta sam sve prijavljivao nadležnima - priča on i nastavlja:

- Smatram da je Tomislav direktno odgovoran za ovu nesreću. Bio je problematičan, dovodio je i druge u stan moje majke, pa sam morao da reagujem. Čoveka koji je vozio auto ne poznajem, mislim da im je on bio neki prijatelj.

Dosije krcat

Kako saznajemo, u trenutku nesreće Goran Radivojević imao je zabranu upravljanja vozilom od osam meseci, koja mu je izrečena u avgustu, što znači da nije smeo da upravlja vozilom u vreme nesreće. Pored toga, Radivojević je imao čak 19 krivičnih dela i 36 otkrivenih saobraćajnih prekršaja.

- Vozač je do sada bio osuđivan za sedam krađa, 10 teških krađa, takođe je imao jednu prijavu za nasilje u porodici, kao i jedno falsifikovanje isprava. On je učestvovao u 12 saobraćajnih nesreća, od koji je polovinu sam izazvao - objašnjava izvor i dodaje:

- Tokom 2017. bila mu je izdata zabrana upravljanja vozilom u trajanju od osam meseci, da bi u 2021. bila izdata još jedna od šest meseci, kao i trenutna, koja važi ponovo osam meseci.

Ćerke nastradalog: Koliko znamo, tata nije pio, bio je majstor

Ćerke nastradalog vozača Gorana Radivojevića ne mogu sebi da dođu od šoka i kažu da su jako tužne.

- Koliko mi znamo, on nije pio. Bio je bolestan i imao dva stenta. Ove godine ležao je čak mesec i po dana u Batajnici, zbog korone, jedva se izvukao tada. Policija je ujutru došla i samo nam saopštila da je preminuo - ispričale su ćerke i snaja nastradalog vozača.

One kažu da automobil koji je vozio njihov otac u trenutku tragedije nije njegov. Dodale su i da je Goran radio kao majstor.

- Radio je praktično kao pomoć na putu, nije imao svoju radionicu, ali kada bi ga neki vozač koji je u nevolji pozvao, on bio išao na teren da pomogne - objašnjavaju Goranove ćerke.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.