ZET TIKTOKERKE PUŠTEN IZ PRITVORA NAKON ŠTO JE BRUTALNO PREBIO NJENU SESTRU! Izrečena mu je samo 1 mera
Uki Q sa povređenom sestrom, Foto: Printscreen

oDLUKA DRUGOG OSNOVNOG SUDA

ZET TIKTOKERKE PUŠTEN IZ PRITVORA NAKON ŠTO JE BRUTALNO PREBIO NJENU SESTRU! Izrečena mu je samo 1 mera

S.H. je 28.septembra prijavila nasilje Policijskoj stanici Rakovica, a ona je sestra poznate tik-tokerke Une K. poznatije kao Uki-q, koja je na društvenim mrežama objavila slike sestre posle nasilja

Objavljeno: 12:51h

Drugi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor D.H. koji se sumnjiči da je izvršio nasilje u porodici nad suprugom Sarom, sestrom poznate tiktokerke Une Kablar, pozantije kao Uki Q, prenose mediji.

D.H. je izrečena mera zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom S.H, rekla je za Tanjug portparol Drugog suda u Beogradu Irina Kovačević.

Osumnjičenom je ukinut pritvor na predlog tužilaštva, jer je 10.oktobra saslušana oštećena zbog čega su prestali zakonski razlozi za pritvor.

Oštećena je u tužilaštvu ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsk -pravni zahtev koji će naknadno opredeliti.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

S.H. je 28.septembra prijavila nasilje Policijskoj stanici Rakovica, a ona je sestra poznate tik-tokerke Une K. poznatije kao Uki-q, koja je na društvenim mrežama objavila slike sestre posle nasilja.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.