FILMSKA JURNJAVA PO BEOGRADSKIM ULICAMA: Policija PRESRETAČEM stigla mladića koji je vozio 200 na sat i to DROGIRAN
ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

akcija policije

FILMSKA JURNJAVA PO BEOGRADSKIM ULICAMA: Policija PRESRETAČEM stigla mladića koji je vozio 200 na sat i to DROGIRAN

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave

Objavljeno: 09:25h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sinoć su u Pančevu presretačem zaustavili i isključili iz saobraćaja dvadesetogodišnjeg muškarca koji je upravljajući automobilom marke „BMW“ učinio više prekršaja.

Dvadesetogodišnjak je u Ulici maršala Tita upravljao vozilom brzinom od 122,1 kilometar na čas, u naseljenom mestu gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas i preticao jedno vozilo preko pune linije, a potom i vozilo na raskrsnici.

Nakon toga vozač je na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas upravljao vozilom brzinama od 172,1 i 212,6 kilometara na čas.

Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetogodišnjaka koji je, kako je utvrđeno, upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom automobilom čija je snaga veća od 80 kilovata. Droga testom utvrđeno je i da je pozitivan na amfetamin i kanabis.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Pregledom vozača i vozila pronađena je i manja količina supstance nalik na opojnu drogu amfetamin, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.