VIŠE OD 1.000 PREKRŠAJA ZA SAMO 10 SATI: 4 grada na posebnom udaru, najviše zbog vožnje u ALKOHOLISANOM STANJU!
Ilustracija, Foto: MUP

OTUDA NESREĆE

VIŠE OD 1.000 PREKRŠAJA ZA SAMO 10 SATI: 4 grada na posebnom udaru, najviše zbog vožnje u ALKOHOLISANOM STANJU!

Uprava saobraćajne policije apeluje na vozače da se pridržavaju saobraćajnih propisa

Objavljeno:

Pripadnici saobraćajne policije u akciji pojačane kontrole saobraćaja u Nišu, Novom Sadu, Čačku i Užicu, za samo 10 sati, otkrili su 1.260 prekršaja, od čega je čak 140 prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

U akciji koja je sprovedena između 7. i 8. oktobra ove godine, više od 40 odsto vozača sankcionisano je zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja.

Iz saobraćaja je isključeno 198 vozača i 25 vozila, a 20 vozača zadržano je u službenim prostorijama policije zbog različitih prekršaja.

1 / 9 Foto: MUP

Takođe, pripadnici saobraćajne policije otkrili su i šest prekršaja nasilničke vožnje, a sankcionisali su i 216 učesnika u saobraćaju koji nisu koristili sigurnosni pojas.

Uprava saobraćajne policije apeluje na vozače da se pridržavaju saobraćajnih propisa, da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkohol i da brzinu prilagode uslovima puta kako bi sačuvali svoje i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Saobraćajna policija će u cilju unapređenja stanja bezbednosti saobraćaja i u narednom periodu nastaviti sa akcijama pojačanih kontrola na teritoriji Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.