ISPOVEST BRUTALNO PRETUČENIH MLADIĆA IZ LESKOVCA: "Brat je zadobio POTRES MOZGA", JEZIVO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beograd_rezerva

JEZIVA TUČA

ISPOVEST BRUTALNO PRETUČENIH MLADIĆA IZ LESKOVCA: "Brat je zadobio POTRES MOZGA", JEZIVO

Tvrdi da su ta dvojica započeli verbalnu raspravu u smislu „Šta je bilo, zašto ste stali, ko vas dira!“

Objavljeno:

Tokom protekle noći u selu Vinarce, krvnički su pretučena četiri mladića iz tog sela, od kojih je samo jedan fubaler seoskog kluba FK „Mladost“, pa ova tuča po svemu sudeći, nije povezana sa današnjom utakmicom između ovog i kluba iz Donjeg Stopanja.

Tuča se dogodila oko jedan sat posle ponoći u centru sela i to su zapravo bile dve odvojene tuče.

Prema navodima, Aleksandra Nedeljkovića (23), njega, njegovog rođenog brata i još dva njihova druga, pretukli su stariji čovek iz susednog sela Donje Stopanje P.S. i mlađi čovek iz Leskovca.

- Moj brat Nenad (21) zadobio je potres mozga, polomljen mu je nos, povređena ruka i bubrezi. On je ostao u bolnici a ja sam se upravo vratio jer nemam prelome, ali mi je jedna ruka toliko otečena i toliko me boli, tako da je jedva pomeram - kaže Aleksandar za juGmediu.

Sve je počelo tako što su braća Nedeljković i još dva njihova druga A.S. i S.S. koji je fudbaler, krenuli u vikendicu na periferiji Vinarca kako bi se družili tokom noći. Išli su odvojenim automobilima.

- Na putu do vikendice brat i ja primetili smo kako nasred puta kod škole stoji parkiran automobil marke „polo“. Zaobišli smo ga i produžili ali smo odjednom osetili jak udarac u naš automobil. Parkirali smo se sa strane i izašli da viidmo šta se dogodilo. Videli smo da nam je automobil oštećen a pored ogromnu metalnu šipku ali i kako iz onog drugog automobila izlaze dva muškarca i idu ka na nama - nastavlja svoju ispovest ovaj mladić.

Polcija
foto: Dado Đilas

Tvrdi da su ta dvojica započeli verbalnu raspravu u smislu „Šta je bilo, zašto ste stali, ko vas dira!“.

Pri pokušaju da ih pitaju zašto su ih gađali šipkom, oni su, tvrdi Nedeljković, fizički nasrnuli na njih.

- Mlađi od ove dvojice podigao je šipku i njome svom snagom udario Nenada u glavu. Brat je pao i dok je ležao nepomičan on je nastavio da ga udara pesnicom, a stariji je preuzeo metalnu šipku počeo da udara mene, gde god je stigao. Branio sam se rukama. Nisam mogao da mu uzvratim zbog te dugačke šipke i zbog toga što je duplo snažniji od mene - jada se Nedeljković.

Prebijanje mladića trajalo je, po njegovom sećanju, oko 5 minuta, i ko zna kako bi se završilo da u tom momentu nije naišla policija.

"Da nije bilo policije moj brat bi duboko strepim, već bio mrtav“.

A policiju su zapravo pozvala dva njihova druga koja su u vikendicu kenula pte njih iz drugog pravca. I njih su u centru Vinarca, kaze, nesto ranije napale iste osobe.

- I oni imaju povrede ali su izgleda lakše prošli od mene i mog brata. Oni su pozvali policiju ne znajući da i mi u tom momentu prolazimo kroz pakao - ističe Nedeljković koji kaže i da je bio veoma uplašen i da još ne može da se smiri ni on ni cela njegova porodica.

Prema jutrošnjim informacijama, i jedan od napadaca se javio za pomoc u urgentni centar.

Inače, iako se spekulisalo da masovna tuča ima veze sa predstojećim večitim derbijem, Aeksandar ne veruje u to.

- Ta dva kluba jesu žestoki rivali i uvek postoji tenzija pred utakmicom ali to je ona pozitivna u smislu ko će biti bolji. Naša dva sela su skoro spojena, idemo u istu crkvu, deca idu u istu školu, tako da ne verujem da ovaj napad ima veze sa fudbalskim klubovima - smatra Nedeljković.

(Espreso / Jugmedija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.