TUŽILAŠTVO SE OGLASILO O ZLOČINU U VRŠCU: Obdukcija će pokazati odgovore na 2 pitanja
Marko B. sa bivšom suprugom, Foto: Printscreen/facebook

TRAGEDIJA

TUŽILAŠTVO SE OGLASILO O ZLOČINU U VRŠCU: Obdukcija će pokazati odgovore na 2 pitanja

Muškarac koji je počinio zločin navodno je obavestio majku deteta o tome šta će učiniti

Objavljeno:

Povodom zločina u Vršcu koji se juče desio, kada je otac ubio svoje dete, a potom i sebe, oglasilo se Više javno tužilaštvo u Pančevu koje je izvršilo uviđaj.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu obavešteno je o događaju od dana 4. oktobra, koji se dogodio u popodnevnim časovima, kada su pripadnici MUP pronašli dva beživotna tela u stanu u Vršcu i to lice muškog pola sa inicijalima M. B. (35) i njegovu kćerku, rođenu 2019. godine.

Dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Pančevu izašao je na mesto događaja gde je izvršio uviđaj, a o svemu je naređena i obdukcija dva beživotna tela kako bi se utvrdili uzroci smrti - rečeno nam je iz tužilaštva.

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook

Odgovori na pitanja o detaljima zločina još uvek su nepoznati i čeka se obdukcija. Nakon rezultata biće doneta i dalja odluka u postupku, između ostalog i o tome da li će majka biti saslušana u postupku, prenosi Telegraf.rs.

Muškarac koji je počinio zločin navodno je obavestio majku deteta o tome šta će učiniti. S. B. je prethodno prijavila nasilje u porodici, a M. B. osuđen je uslovno.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.