"NAŠA GRUPA HRANI PREKO 10.000 PORODICA": Skandalozne Fejsbuk OBJAVE uhapšenih iz "Šmeker tima"! (VIDEO)
Šmeker tim, Foto: Printscreen/FB/Smeker Tim

svakodnevno se hvalisali zaradom!

"NAŠA GRUPA HRANI PREKO 10.000 PORODICA": Skandalozne Fejsbuk OBJAVE uhapšenih iz "Šmeker tima"! (VIDEO)

Od žrtava su tražili da im uplate od 500 evra, pa naviše, a obećavali im zaradu od nekoliko hiljada evra. Radili su od 2017. godine

Objavljeno:

Policijski inspektori sa Čukarice su nakon višemesečnog operativnog rada, u saradnji sa kolegama iz Valjeva i Loznice i Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal uhapsili 11 osoba za kojima se na teret stavlja više krivičnih dela prevara i pranje novca.

Devet osoba je iz Valjeva, dok je 2 iz Beograda.

Kako Telegraf saznaje, oni su preko Fejsbuka, na stranicama "Šmeker tim", koje su reklamirale starlete, nudili dojave za klađenje na fudbalskim utakmicama i uzimali novac ljudima dovodeći ih u zabludu da će da dobiju.

Na osnovu objava na pomenutoj društvenoj mreži da se primetiti da su bili dosta aktivni. Skoro svakodnevno objavljivali su fotografije i video zapise u kojima su se hvalili novcem.

Pre četiri dana objavili su snimak gomile novčanica i personalizovanih tablica uz sledeći opis:

"Najpoznatije tablice u Srbiji! Kako i ne bi bile,kada naša grupa hrani preko 10.000 porodica ! Postani deo ekipe! Info Inbox vazi sa sve države !!!", navodi se u objavi.

Podsetimo, grupa je navodno oštetila više od 1.000 osoba, a sve su radili tako što su falsifikovali tikete.

Od žrtava su tražili da im uplate od 500 evra, pa naviše, a obećavali im zaradu od nekoliko hiljada evra. Radili su od 2017. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.