OTAC DEČAKA (2) PUŠTEN NA SLOBODU: Dete bilo samo kod kuće kad se ugušilo, on u KLADIONICI!
R.P., Foto: Printscreen/Facebook

užas

OTAC DEČAKA (2) PUŠTEN NA SLOBODU: Dete bilo samo kod kuće kad se ugušilo, on u KLADIONICI!

Nastradali dečak biće sahranjen danas na groblu u ovom mestu

Objavljeno:

R.P. iz Bačkog Petrovca, otac dvogodišnjeg dečaka tragično nastradalog u požaru u nedelju u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu posle jučerašnjeg saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, pušten je da se brani sa slobode.

Za njega, kako saznaju Novosti, tužilaštvo nije predložilo pritvor. Sumnjiči se za krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Nastradali dečak biće sahranjen danas na groblu u ovom mestu.

Podsetimo, u Bačkom Petrovcu, požar je izbio u nedelju oko 11 sati, a mališan je u tom trenutku bio sam u kući. Njegov otac je na poziv tetke otišao na igralište po starije dete, koje se povredilo na maratonu, da ga odvede kod lekara.

Bački Petrovac
foto: Printscreen/Facebook

Tetka je otišla do kuće i tamo zatekla požar, i dvogodišnjaka bez svesti. Lekari su dali sve od sebe da reanimiraju dvogodišnjaka, ali je on, nažalost preminuo.

Meštani su za 24sedam ranije ispričali da je Rastislav izuzetan čovek i da se grčevito borio da podigne sinove otkada ga je njegova žena, a majka dečaka, ostavila i vratila se u rodni Kulpin.

Kako navode, u kući u kojoj se dogodila tragedija živeli su Rastislavovi roditelji, a kad su oni preminuli, on je sa suprugom i decom došao u njihovu kuću da tu nastavi život.

- Supruga je ostavila i njega i decu, ali on se nije predavao, brinuo je o dečacima, radio jedno vreme na obližnjoj farmi, onda počeo da razvozi robu, ali sve je pokušao uskladiti da bude pored dece. Velika tragedija je ovo što se dogodilo, da dete za tako kratko vreme nastrada - rekli su meštani Bačkog Petrovca.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.