EVO KOLIKA KAZNA ČEKA SERIJSKOG SILOVATELJA NAKON PONOVNOG HAPŠENJA! Advokat otkrio kakva je PROCEDURA
Igor Milošević, Foto: Društvene mreže

ponovo iza rešetaka

EVO KOLIKA KAZNA ČEKA SERIJSKOG SILOVATELJA NAKON PONOVNOG HAPŠENJA! Advokat otkrio kakva je PROCEDURA

Milošević je uhapšen danas nakon što je 20. septembra ove godine pušten iz zatvora gde je bio zbog silovanja i četiri razbojništva

Objavljeno:

Osuđivani silovatelj Igor Milošević uhapšen je danas u centru Beograda zbog krivičnog dela Ugrožavanja sigurnosti.

Njemu je određeno policijsko zadrđavanje do 48 sati kakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

Igor Milošević
foto: Društvene mreže

Kako se radi o opasnom kriminalcu po svemu sudeći njemu će sudija odrediti pritvor do 30 dana.

Uhapšenom Igoru Miloševiću preti kazna zatvora od šest meseci do pet godina. S obzirom da je on višestruki povratnik na njega može da se primeni i član 55a KZRS koji predviđa da se učiniocu krivičnog dela mora izreći minimalna kazna u rasponu koja je predviđena za to krivično delo. Što u konkretnom slučaju on može da dobije od tri do pet godina- kaže za poznati beogradski advokat Momčilo Minić.

Podsećanja radi Milošević je uhapšen danas nakon što je 20. septembra ove godine pušten iz zatvora gde je bio zbog silovanja i četiri razbojništva. Iza rešetaka je proveo 15 godina, a od svoje 14 godine učinilac je niza krivičnih dela.

- Nakon što je Prvom OJT u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane nezavisnih dnevnih novina 'Informer'' protiv Igora Miloševića, u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tužioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenomI.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st.3 KZRS. Naime, iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim, odnosno davanja izjava za vreme snimanja. U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u Prvom OJT- saopštilo je Prvo OJT.

(Espreso / Telegarf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.