"JEZIVO KOLIKO ČOVEK MOŽE DA POGREŠI U PROCENI": Oglasio se drug nasilnika koji je pretukao sestru jutjuberke
Drug sa nasilnikom, Foto: Prinstcreen/Twitter/@frinudz

NIJE GA ŠTEDEO

"JEZIVO KOLIKO ČOVEK MOŽE DA POGREŠI U PROCENI": Oglasio se drug nasilnika koji je pretukao sestru jutjuberke

Na Tviteru je eksplodirala informacija o mladiću koji je pretukao sestru tiktokerke Uki Ku

Objavljeno: 14:57h

Pošto je u javnost isplivao jezivi snimak modrica sestre poznate Tiktokerke Une Kablar, koja je optužila svog zeta da je navodno pretukao njenu sestru, oglasio se i drug 23-godišnjeg nasilnika, koji je užasnut prijateljevim ophođenjem prema nežnijem polu.

- Smeješ se zaj*bavaš sa osobom pričate i pokazujete jedno drugom da ste braća i onda jednog dana saznaš da je lik sve što mrziš kod osoba i protiv čega se boriš da zaštitiš svoje sestre drugarice i svaku drugu devojku ovog sveta - napisao je mladić uz fotografiju sa Damjanom, a potom izneo svoj stav o postupku druga:

Nasilnik
foto: Prinstcreen/Twitter/@frinudz

- Blejiš piješ bezbroj piva muvaš devojke i onda dobiješ info da je prebio ženu i dete i da je monstrum od čoveka. Jezivo koliko čovek može da pogreši u proceni i koliko neko može da sakrije svoje pravo lice. I nažalost živimo u svetu gde svaki dan moraš sve više da se čuvaš paziš i strahuješ pogotovo ako si žena. I sutra kao treba da pustim svoju majku sestre ili drugarice na ulicu same i da strahujem da li će bezbedno doći kući. E, pa j*bem ti seme u kakvom svetu mi živimo - napisao je mladić koji je zgrožen novonastalom situacijom.

Nasilnik
foto: Prinstcreen/Twitter/@frinudz

Kako je dalje naveo, on je saznao sinoć da je njegov, dotadašnji drug, optuženi D. H. pretukao ženu, stiskao joj vrat, udarao glavom o pločice, što ga je potpuno dotuklo.

Podsetimo, 23-godišnjem D. H. je posle prijave policiji izrečena zabrana prilaska od 48 sati.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.