POLICIJA SASLUŠALA DIREKTORA ŠKOLE U KOJOJ JE PRVAK ZLOSTAVLJAN!
Ilustracija, Foto: Printscreen

NAJNOVIJA VEST!

POLICIJA SASLUŠALA DIREKTORA ŠKOLE U KOJOJ JE PRVAK ZLOSTAVLJAN!

Dete, međutim, nije zatražilo lekarsku pomoć, ali je uprava škole upoznata sa slučajem

Objavljeno: 14:07h

Policija Grocke obavila je danas razgovor sa direktorom škole u kojoj se dogodio incident kada je đak prvak zlostavljan u toaletu škole, saznaje "Blic".

Prema informacijama koje poseduje Blic, proverom je ustanovljeno da navedeni događaj nije prijavljen PS Grocka.

- Nakon objavljenih navoda na pojedinim portalima, policija je obavila razgovor sa direktorom OŠ "Miloje Vasic" Nebojsom Trišićem koji je izjavio da je bio incident u školi manjeg značaja, a ne kao što je objavljeno u medijima i da je najverovatnije neko od roditelja obavestio medije o tome - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Prema informacijama koje posedu Blic, direktor je policiji izjavio da "je smatrao da nije potrebno o navedenom obaveštavati policijske službenike, jer je bio manji incident".

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

- On je naveo da je oštećeni učenik i danas došao u školu, kao i da će događaj da rešavaju u okviru škole - dodaje naš sagovornik. Podsetimo, u Osnovnoj školi "Miloje Vasić" u Kaluđerici juče je brutalno fizički napadnut učenik prvog razreda A. D. u školskom toaletu.

Na njega su nasrnula tri za sada neimenovana učenika starijih odeljenja i maltretirala ga u toaletu. Oni su mu, prema prvim informacijama, stavljali glavu u WC šolju, udarali njegovom glavicom o zid toaleta i oborili ga na pod.

Dete, međutim, nije zatražilo lekarsku pomoć, ali je uprava škole upoznata sa slučajem.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.