DEVOJKA KOJA JE POKUŠALA DA SE UBIJE NA KARABURMI OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO! U njemu otkrila MOTIV, evo šta piše!
Ilustracija, Foto: Društvene mreže

pretužno

DEVOJKA KOJA JE POKUŠALA DA SE UBIJE NA KARABURMI OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO! U njemu otkrila MOTIV, evo šta piše!

Ostavila je oproštajna pisma u kojima to navodi i pozdravlja se od svoje porodice i njega

Objavljeno:

Potresna scena zatekla je juče prolaznike kod doma "Patris Lumumbe" na Karaburmi, kada je kako se nezvanično saznaje jedna ženska osoba pokušala da izvrši samoubistvo.

Nakon ove objave na Instagram stranici "moj beograd" komšinica ove devojke je napisala sve o tome šta se sinoć dogodilo:

"Radi se o mojoj komšinici, devojka koja je sinoć pokušala samoubistvo popila je lekove svoje majke i pokušala da se ubije zbog verenika koji je godinu i tri mesece u centralnom zatvoru bez ikakvih dokaza. Ostavila je oproštajna pisma u kojima to navodi i pozdravlja se od svoje porodice i njega. Već neko vreme je u depresiji, ali niko nije slutio da će ovo pokušati sebi da učini. Hitna pomoć je brzo reagovala na poziv njene majke i sinoće hospitalizovana. Sada je u svesnom stanju. Nadamo se da će bit sve okej..", piše u objavi.

PRint moj beograd
foto: FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM/MOJ BEOGRAD

Podsetimo, od početka meseca desilo se više saomubistva.

Naime 11. septembra desila su se dva samoubistva u Beogradu. U Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu nađeno je telo muškarca koji je najverovatnije izvršio samoubuistvo skokom sa prozora sobe na petom spratu. Kako Telegraf saznaje, reč je o S. V. (67).

Istog dana u Cetinjskoj ulici je muškarac se upucao. Naime, P. A. (58) je navodno pucao sebi u glavu iz pištolja.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.