POGINULE 2 SESTRE, UČITELJICA, PEŠAK...: Crna TAČKA kod skretanja za Kać, NIJE BIO PRVI PUT
Saobraćajka, Foto: Printscreen/Instagram

novi sad

POGINULE 2 SESTRE, UČITELJICA, PEŠAK...: Crna TAČKA kod skretanja za Kać, NIJE BIO PRVI PUT

Nesreće na ovom mestu pune stupce crne hronike nekoliko puta godišnje

Objavljeno:

Na mestu današnje nesreće kod Kaća u kojoj je stradao za sada nepoznati muškarac, prošle godine stradala je mlada učiteljica Tijana Bilić koja je predavala u novosadskoj školi Ivo Lola Ribar.

Na Tijanin automobil koji se od siline udara prevnuo u kanal, naleteo je mladiće pod dejstvom alkohola i kokakina. Tijana je stradala na licu mesta.

Međutim, ove dve nesreće nisu jedine na ovoj deonici puta u kojima ima stradalih i povređenih osoba. Pre sedam dana na ovom mestu dogodila se teška nezgoda u kojoj je više povređeno, a vatrogasci su sekli vozila da dođu do putnika.

Pre tri dana došlo je do sudara kamiona i automobila, ali u ovoj nezgodi nije bilo teže povređenih. Nesreće na ovom mestu pune stupce crne hronike nekoliko puta godišnje.

Nesreća, Kać
foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Prošle godine kod Kaća je poginuo Danijel C. star 32 godine koji je stradao žureći da ne zakasni na posao, a iza njega su ostali supruga i dvoje dece.

Nedaleko od današnje nesreće 2019. godine u stravičnoj nesreći stradale su dve rođene sestre iz Đurđeva koje su se vraćale sa mora, a u istoj nesreći poginula je i žena iz drugog vozila. Za vreme policijsog časa 2020. godine na ovom mestu poginuo je muškarac. On se kretao kao pešak. Trećeg oktobra prošle godine dva kilometra od današnje nesreće poginuo je vozač kamiona kada je od nazad udario u prikolicu drugog kamiona.

Pre nekoliko godina na ovoj deonici poginuo je i vozač kamiona hladnjače, kome je pozlilo nakon čega je došlo do direktnog sudara sa Pasatom u kom je teško povređeno više osoba. Manji lančani sudari na ovom mestu dešavaju se više puta mesečno, pa i više puta nedeljno. u martu 2019. godine na ovoj deonici smrtno je stradao biciklista, a nesreća sa smrtnim ishodom zabeležena je i 26. oktobra 2018. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.