NAJNOVIJI HOROR DETALJI KRVAVOG PIRA U OSEČINI: Ubo brata NOŽEM, a drama je ODAVNO POČELA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

NAJNOVIJI HOROR DETALJI KRVAVOG PIRA U OSEČINI: Ubo brata NOŽEM, a drama je ODAVNO POČELA!

Muškarac nije imao povrede opasne po život i mirno je sedeo i čekao pomoć

Objavljeno:

Meštani sela u blizini Osečine gde se juče dogodilo porodično nasilje kada je Željko N. (42) nožem izbo brata Gorana N. (51) kažu za Kurir da je policija zbog njihovih svađa intervenisala celo leto.

- Verovatno su se i sad pod dejstvom alkohola posvađali, zatim potukli pa je mlađi brat nožem izbo starijeg - kažu žitelji sela, u kom se dogodilo porodično nasilje.

Prema njihovim rečima, braća su celo leto pravila haos, pa su pripadnici MUP skoro svaki dan dolazili u njihovu kuću.

- Policija nije mogla da živi od njih. Svakodnevno su se tukli, gađali stvarima po kući i bilo je očigledno da će njihov sukob eskalirati u ovako nešto. Nadamo se da će Goran preživeti i da će se opraviti - kažu meštani sela i dodaju:

- Braća žive sama u kući koju im je sagradila država. Svi su im pomogli, jer imaju zdravstvene probleme, pa iz tog razloga ne mogu da rade.Žive od socijalne pomoći.

Naš sagovornik kaže i da je njihov treći brat preminuo pre nekoliko godina i da od tada žive sami.

- Brat im je preminuo, sestra se udala, a roditelji su im, takođe, umrli, pa su prepušteni sami sebi. Žive malo udaljeno od ostalih meštana, ali uvek se čuje da prave neki haos - kaže sagovornik.

Kako Kurir nezvanično saznaje, napad se dogodio nešto pre 19 časova.

- Policiju je pozvao brat, koji je osumnjičen za napad, i prijavio da se njegov stariji brat sam izbo nožem. Međutim, kada su policijski službenici stigli na mesto nesreće, zatekli su užasan i čudan prizor - objašnjava izvor i dodaje:

- Ubodeni muškarac imao je i razbijenu glavu i modrice po telu, pa je svima bilo odmah čudno to. Nakon kraćeg razgovora sa policijom, oni su se otvorili i ispričali istinu. Povređeni brat rekao je da ga je mlađi brat ubo nožem i da ga je udarao štapom po glavi, ali da ne želi da ga tuži i prijavi.

Sagovornik objašnajva da muškarci žive u nepristupačnom delu selu i u izuzetno lošim uslovima.

- Policija i Hitna pomoć odmah su krenuli ka mestu gde se dogodio napad. Međutim, patrola policije nije mogla da prođe kolima pa su nastavili peške, dok je Hitna pomoć svojim džipom jedva uspela da dođe do kuće - priča izvor i nastavlja:

- Muškarac nije imao povrede opasne po život i mirno je sedeo i čekao pomoć. I njegov osumnjičeni brat je mirno čekao, nije pružao otpor. Povređeni je prebačen u bolnicu, gde mu je pružena adekvatna pomoć.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.