ZA MANJE OD 48 SATI UBIJENE SU 2 ŽENE U SRBIJI! Narode PROBUDI SE, to jedino može da nas SPASI!
ilustracija, Foto: Zorana Jevtić, Google Earth

najcrnje moguće vesti

ZA MANJE OD 48 SATI UBIJENE SU 2 ŽENE U SRBIJI! Narode PROBUDI SE, to jedino može da nas SPASI!

Dve žene iz Srbije ubijene su za manje od 48 sati, jedna u Zemunu, druga u Subotici

Objavljeno:

Dok Srbija bruji o brutalnom ubistvu žene S.S. (27) koja je mučki ubijena u Zemunu, danas se pojavila nova crna vest, još jedna žena je ubijena!

Naime, u Subotici se nešto posle 14 sati dogodilo ubistvo u kom je muž presudio ženi nožem nakon čega je pobegao sa lica mesta. Policija vrši uviđaj na mestu zločina, a za ubicom se još uvek traga.

Od početka ove godine u Srbiji su ubijene 23 žene!

Podsetimo, samo dan ranije u Ulici Živka Petrovića u Zemunu Hitna pomoć je pronašla nepomičnu ženu sa povredama glave, povezima preko usta i nosa.

Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt žene koja je imala 27 godina, a na pomenutoj adresi je neprijavljena stanovala sa suprugom i decom, koji u prvom trenutku nisu zatečeni u stanu. Inače, ubistvo se dogodilo u nedelju 18. septembra oko 21 čas u porodičnoj kući.

Za vreme uviđaja, suprug ubijene Seljamet D. (34), se pojavio na licu mesta i tom prilikom je lišen slobode.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je danas zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula.

Seljamet D. se na saslušanju branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni na saslušanju nije hteo da iznese ni lične podatke, ponašajući se kao da ima psihičkih problema.

- Ponašao se kao da ima problema sa psihom iako je bio sasvim dobro psihički do dolaska kod tužioca. Sumnja se da je on 18. septembra oko 21:30 pozvao sina gazde kuće u kojoj su živeli, rekavši da mu je supruga pala u nesvest i da odu da provere šta je sa njom. U kući su zatekli ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i dvoje dece koje ima sa ubijenom ženom nisu bili u kući - kaže izvor "Blica" i dodaje da su oni nakon toga pozvali hitnu pomoc i policiju, a nešto kasnije i Seljameta i rekli mu da mu je supruga dobro, nakon čega se on ubrzo vratio kući gde je potom uhapšen.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo.

Bonus video:

00:32

JEZIV PRIZOR U NIŠU NASRED ULICE: Telo muškarca pronađeno u lokvi krvi kod osnovne škole, sumnja se na ubistvo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.