VOZAČ DAČIJE PODLEGAO POVREDAMA U BOLNICI: Poznato stanje ostalih šestoro povređenih u nesreći kod Begača
Udes, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

TUGA

VOZAČ DAČIJE PODLEGAO POVREDAMA U BOLNICI: Poznato stanje ostalih šestoro povređenih u nesreći kod Begača

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, u toku noći 14.09.2022. godine primlјеno je sedam pacijenata, jedan je preminuo

Objavljeno:

Vozač dačije sandero koja je učestvovala u teškoj nesreći kod Begeča, preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine, uprkos naporima lekara da mu spase život.

Pacijent J. V. (28) primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih traumatskih povreda glave i tela. Uprkos svim primenjenm merama reanimacije nije dobijen pozitivan odgovor, te nastupa smrtni ishod - sapošteno je iz KCV.

Još 6 osoba povređeno je u ovoj nezgodi

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, u toku noći 14.09.2022. godine primlјеno je sedam pacijenata koji su dovezeni od strane SHMP. Pacijent Đ. A. (23) primljen je sa politraumatskim telesnim povredama.Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog tretmana, pacijent je hemodinamski stabilan i zadržan na bolničkom lečenju u KCV radi daljeg praćenja opšteg stanja uz ostale mere konzervativnog lečenja.

Pacijent A. A. (25) primljen je sa lakšim telesnim povredama.Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijent Đ. P. (18) primljen je sa lakšim telesnim povredama.Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijent T. M. (21) primljen je sa telesnim povredama u vidi preloma kostiju lica.Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijent B. P. (21) primljena je sa kontuzionim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

Pacijent M.V. (20) primljena je sa kontuzionim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje - stoji u saoštenju Kliničkog centra. Podsetimo, vatrogasci su sekli vozila da dođu do povređenih lica, a izvlačenje vozila iz kanala trajalo je nekoliko sati, dok je saobraćaj bio potpuno obustavljen. Na terenu su bile dve ekipe Hitne pomoći iz Novog Sada, vatrogasci koji su sekli vozila kao i policija.

Osim automobila u nezgodi je učestvovao i motocikl. Inače od siline udarca, motor Pežoa je izleteo iz automobila i završio u njivi. Nakon završenog uviđaja, kamioni šlep službe uklonili su vozila i delove sa puta. Osim delova automobila, vidljivi su i tragovi krvi, a očevici kažu da je prizor bio jeziv.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj, a više detalja biće poznato nakon istrage.

Bonus video:

00:26

Saobraćajna nesreća kod Trošarine

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.