"BIO JE ČUDAK, LOŠ PREMA ŽENAMA, ZASKAKO IH JE": Šokantni detalji iz mladosti Marka Miljkovića, JEZIVO!
Miljković i Belivuk, Foto: Printscreen

BIOGRAFIJA VELJINOG KOLJAČA

"BIO JE ČUDAK, LOŠ PREMA ŽENAMA, ZASKAKO IH JE": Šokantni detalji iz mladosti Marka Miljkovića, JEZIVO!

Njegov poznanik, koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je da je bio iznenađen njegovom krvoločnošću, jer je ranije bio tih

Objavljeno:

Psihopata i manijak? Marko Miljković, desna ruka Veljka Belivuka, bio je glavni organizator likvidacija i „mesar“ u ekipi. Njegov poznanik tvrdi da je Miljković u mladosti bio tih i povučen, ali da je prema ženama bio agresivan i napadan. Ako je neku poželeo da „ima“, ne bi se ustručavao ni da je napadne i pred svedocima.

Njihov član Bojan Hrvatin pristao je da bude svedok-saradnik otkrivši brutalne akcije Veljine grupe. Detaljno su opisani zločini Marka Miljkovića koji se bavio namamljivanjem žrtava u kuću smrti i organizacijom ubistava. Kako se navodi, čak je uživao u tome!

Njegov poznanik, koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je za Alo! da je bio iznenađen njegovom krvoločnošću, jer je ranije bio tih.

- Marko je oduvek bio sportista i samo mu je to bilo na umu. Uvek je bio izuzetno tih i povučen. Nije bio naročito komunikativan ni agresivan. Zbog toga smo bili iznenađeni, kada su isplivali svi ovi dokazi u javnosti. Nismo mogli da verujemo da je spreman na to - kaže sagovornik i dodaje mračnije detalje iz njegove mladosti:

Marko Miljković
foto: Profimedia, Dado Đilas

- Bio je čudak i ono po čemu ga pamtim jeste njegovo loše ponašanje prema ženama. Kod njega nije postojalo muvanje i udvaranje, već bi ih kao u srednjem veku spopao. Kada neku želi da „ima“, napao bi je tako da se to graničilo sa seksualnim uznemiravanjem. Jednom je devojku stariju od njega napao naočigled ljudi, jedva su je odbranili. Ona se njemu dopala i zaskočio je. To je bilo u jednom javnom objektu. Ljudi su bili šokirani - tvrdi naš sagovornik.Miljković je imao važnu ulogu u namamljivanju žrtava u „kuću smrti“. Kako kog suparnika ubiju, Miljković bi uzeo njegov telefon i nastavio da se kucka sa suparnicima i da dovlači jednu po jednu žrtvu. Upravo zahvaljujući njemu uspeli su da kidnapuju uticajnog „škaljarca“ Mila Radulovića Kapetana iz Crne Gore, preko kojeg su namamili još više žrtava u Ritopek.

Miljković je imao važnu ulogu u namamljivanju žrtava u „kuću smrti“. Kako kog suparnika ubiju, Miljković bi uzeo njegov telefon i nastavio da se kucka sa suparnicima i da dovlači jednu po jednu žrtvu. Upravo zahvaljujući njemu uspeli su da kidnapuju uticajnog „škaljarca“ Mila Radulovića Kapetana iz Crne Gore, preko kojeg su namamili još više žrtava u Ritopek.

Njegov odnos prema ženama donekle se ogledao kasnije i u vršenju krivičnih dela. Kako smo ranije saznali, posebno je bio maštovit kada je mučen i ubijen Lazar Vukićević. Pored toga što je Vukićević bio blizak „škaljaracima“ i Zvezdaš, Miljković je imao i privatno pik na njega.

Otac pokojnog Lazara je ispričao da je njegov sin bio u konfliktu sa Markom, jer je 2007-2008. bio u ljubavnoj vezi sa njegovom sadašnjom ženom!

1 / 6 Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić, Profimedia

- Je li, brate, ništa mi draže nema nego što smo Lazu odrali, znači, brate, ja ne mogu da ti opišem... Vidi, odrali smo Lazu, odrali smo Kasapa (Hodžića), odrali smo Zeta (Spahića) i evo ga Kapetan, i njega ćemo da oderemo za koji dan, znači, burazeru, četvorka danas, ubili smo ih, i to sve ključni - poruka je Miljkovića prosleđena preko kriptovane aplikacije Skaj.

Podsetimo, sumnja se da su u vreme ubistva Vukićevića, Miljković i Belivuk bili u Crnoj Gori gde su navodno likvidirali „škaljarca“ Damira Hodžića i njegovog zeta Adisa Spahića.

Miljković bio opčinjen leševima i kasapljenjem!

Da je Miljković bio patološki opčinjen ubijanjem i leševima, pokazuje i jedna njegova poruka koja je presretnuta.

- Moram na put malo da odmorim, odlepiću, brate. Samo sa leševima blejim, čudno mi je kada vidim živog čoveka - napisao je on.

Prema rečima Hrvatina, Miljković je obožavao svoju kolekciju fotografija iskasapljenih tela žrtava. Nije čuvao samo fotografije svojih žrtava već i onih koje je ubio suparnički klan.

- Voleo je da (slike) drži u telefonu, imao je pun telefon tih slika - i onoga što mi nismo radili. Imao je slike koje su uradili kontra, pa su slali nama. Trup ceo sa odsečenom glavom, tu konkretnu sliku mi je pokazao i rekao da to nismo mi uradili, već „škaljari“ - ispričao je svedok-saradnik.

Bonus video:

01:39

Veljko Belivuk i Marko Miljković upadaju u hotel

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.