OSUĐEN RADOJE ZVICER! Vođi kavačkog klana izrečena PRESUDA!
Radoje Zvicer, Foto: detective-info.com.ua/Kurir

šok

OSUĐEN RADOJE ZVICER! Vođi kavačkog klana izrečena PRESUDA!

Okrivljeni Milenko Đukić, sada bivši policajac iz Temerina je zbog zloupotrebe službenog položaja i navođenja na overu neistinitost sadržaja osuđen na jedinstvenu kaznu od dve godine i tri meseca

Objavljeno: 13:45h

U Višem sudu posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Novom Sadu je danas izrečena presuda Radoju Zviceru, navodnom vođi "kavačkog klana" .

Osuđen je na jedinstvenu kaznu od dve godine i pet meseci zatvora zbog navođenja na overu neistinitost sadržaja i produženo krivično delo falsifikovanje isprave.

Zviceru se u Novom Sadu sudilo u odsustvu, i za njim je po predlogu Višeg javnog tužilaštva Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije, 20. maja 2021. godine raspisana poternica.

1 / 4 Foto: detective-info.com.ua

Okrivljeni Milenko Đukić, sada bivši policajac iz Temerina je zbog zloupotrebe službenog položaja i navođenja na overu neistinitost sadržaja osuđen na jedinstvenu kaznu od dve godine i tri meseca.

Obrazlažući presudu, sudija Ana Stamenić je rekla da je tokom postupka dokazano da je Đukić počinio krivično delo za koje je optužen, i da to nije učinio kao običan službenik, već kao policijski službenik, što je otežavajuća okolnost.Đukiću je izrečena i mera zabrane obavljanja policijskog posla i u svim državnim ustanovama u trajanju od pet godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.