OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Baka Prase mora na informativni razgovor, OVO JE GLAVNI RAZLOG!
Baka Prase, Foto: Print Screen Youtube

šok

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Baka Prase mora na informativni razgovor, OVO JE GLAVNI RAZLOG!

Naročito je potrebno da se B. I. izjasni kada su i gde ti video zapisi sačinjeni, ko ih je sačinio i u koju svrhu, kao i na koji način je i od kog lica nabavio navedene supstance

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da izvrši provere u odnosu na B.I. i S.V. u cilju utvrđivanja eventualnog postojanja bitnih elemenata krivičnog dela Poreska utaja.

S obzirom da iz informacija objavljenih u medijima proizilazi sumnja u znatnu nesrazmeru između imovine Bojana Ilića zvanog "Baka Prase" , koju eksponira i njegovih prihoda.

U tom cilju potrebno je da se sa ovim licima obavi i informativni razgovor.

Takođe, imajući u vidu medijske navode, kao i video zapise emitovane na TV Pink, na kojima je B.I. ušmrkavao supstancu nalik na opojnu drogu i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi narkotika, potrebno je obaviti informativni razgovor sa B.I. i na te okolnosti, radi utvđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Naročito je potrebno da se B. I. izjasni kada su i gde ti video zapisi sačinjeni, ko ih je sačinio i u koju svrhu, kao i na koji način je i od kog lica nabavio navedene supstance.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.