JOVANA VUKOTIĆA SU OPTUŽIVALI ZA POKUŠAJ UBISTVA POZNATE ŽENE: Tamara ja tada jedva izvukla ŽIVU GLAVU!
Tamara Zvicer, Foto: Privatna arhiva

ZA DLAKU

JOVANA VUKOTIĆA SU OPTUŽIVALI ZA POKUŠAJ UBISTVA POZNATE ŽENE: Tamara ja tada jedva izvukla ŽIVU GLAVU!

Jovan Vukotić bio je optužen za pokušaj ubistve Tamare Zvicer, supruge prvog čoveka "kavčana" Radoja Zvicera

Objavljeno:

Jovan Vukotić, navodni, vođa "škaljaraca" , nezvanično, ubijen je večeras u Turskoj i to dok se sa devojkom M.M. vozio na motoru Istambulom.

Za njim je Crna Gora raspisala poternicu i niko ne zna kako je uspeo da im pobegne jer je bio na merama policije.

Sumnja se da je ubijen u ratu dva klana - "kavačkog" i "škaljarskog".

Rat dva crnogorska klana počeo je krajem 2014. godine kada je u španskoj luci Valensija nestalo 300 kilograma kokaina. Prva žrtva u ratu bio je Goran Radoman, blizak škaljarcima, nakon čije smrti su se nizala ubistva na obe strane.

Jovan Vukotić
foto: MUP

Tužilaštvo

Jovan Vukotić bio je optužen za pokušaj ubistve Tamare Zvicer, supruge prvog čoveka "kavčana" Radoja Zvicera.

Podsećanja radi, Više državno tužilaštvo u Crnoj Gori krajem juna 2020. obustavilo je istragu protiv Jovana Vukotića, kojeg su sumnjičili i za pokušaj ubistva Tamare Zvicer, supruge navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera

Kako je ranije objavljeno, Vukotić je je negirao navode optužnice da je pre četiri godine pucao na Tamaru Zvicer suprugu vođe "kavčana" Radoja Zvicera. Ona je tada tvrdila da joj je Vukotić automobilom preprečio put u kotorskom naselju Dobrota i potom zapucao iz pištolja.

U trenutku pucnjave, kako je tvrdila, sa Vukotićem je u kolima bio njegov otac Veselin (koji je kasnije u obračunu klanova likvidiran), dok je sa Zvicer bila njena maloletna ćerka.

- Nas dvoje smo se pogledali oči u oči i dobro sam ga videla. Razdaljina između naših vozila je bila veoma mala. Tada sam videla njegove ruke na volanu i da nosi crne rukavice - ispričala je tada ona.

Vukotić je međutim negirao ove navode, a kasnije je i oslobođen optužbi, dok je Tamara bila optužena za lažno prijavljivanje. Međutim, ni za to nije odgovarala jer je došlo do zastarevanja tog slučaja.

Zvicer

O Tamari Zvicer je naširoko pisano pre dve godine kada je u Ukrajini sprečila likvidaciju supruga i tada ponela titulu "kraljice podzemlja". Tog dana je Zvice džogirao kroz luksuzno naselje u kom je živeo sa porodicom, kada se na ulici zaustavio "smart" iz kog je istrčalo nekoliko napadača. Nasred ulice otvorili su vatru i pucali u Zvicera koji je pogođen sa nekoliko hitaca pao na zemlju.

Zvicer ovaj napad sasvim sigurno ne bi preživeo da u poslednjoj sekundi iz zgrade, sa pištoljem u rukama, nije istrčala njegova dugogodišnja supruga. Tamara je zapucala na napadače koji su se šokirani, ni ne shvatajući odakle lete meci ka njima, brže-bolje dali u beg.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.