OTKRIVENO KAKO JE IZGLEDAO SUSRET BELIVUKA I LALIĆA NAKON SVEGA: Prvi put su se videli OČI U OČI, POZNATI DETALJI!
Velja Nevolja, Foto: MUP SRBIJE

DETAJI

OTKRIVENO KAKO JE IZGLEDAO SUSRET BELIVUKA I LALIĆA NAKON SVEGA: Prvi put su se videli OČI U OČI, POZNATI DETALJI!

Nakon njihovog hapšenja otkriveno je da su vođe klana Veljko Belivuk i Marko Miljković izvršili ubistvo Vlastimira Miloševića 2017. godine na tramvajskim šinama, iako su pravosnažno oslobođeni za tu likvidaciju

Objavljeno:

Pripremno ročište Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i pripadnicima njihove kriminalne organizacije u Specijalnom sudu u Beogradu počelo je u 9.30 sati, a vođe klana i ostali okrivljeni prvi put su se videli oči u oči sa odskorašnjim svedokom okrivljenim Srđanom Lalićem.

Kako “Blic” saznaje, vođe klana nisu ispoljavale nikakve reakcije na Lalićevu pojavu i sklapanje sporazuma sa tužilaštvom u zamenu za kaznu od 18 godina robije.

- Nije bilo nikakvih problema osim što je na samom početku pripremnog ročišta Slađani Sekulić i Nemanji Đuriću pozlilo, pa se sačekala intervencija doktora, nakon čega su oboje prisustvovali uprkos bolovima jer nisu hteli da se odlaže - kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem i navodi da je Lalić sve vreme koliko je trajalo pripremno ročište sedeo zajedno sa Bojanom Hrvatinom i Nikolom Spasojevićem, takođe svedocima okrivljenim, iza porodica žrtava.

- On je sedeo iza njih, nije imao nikakve reakcije, a ni ostali okrivljeni na njega - dodaje sagovornik Blica.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić, Profimedia

Prema rečima advokata Živka Dedovića, na jučerašnjem ročištu su se izjašnjavali branioci na samu optužnicu, na dokaze tužilaštva kao i na dokaze koje odbrana predlaže.

- Ostalo je još dvoje kolega da se izjasne. U sredu će ići izjašnjenje po ovoj proširenoj optužnici za još dva ubistva - rekao je on i dodao da bi druga optužnica trebalo da se čita na sledećem pripremnom ročištu nakon čega će se izjašnjavati i okrivljeni i branioci.

velja nevolja
foto: Stefan Stojanović

Drugom otpužnicom ovaj ozloglašeni klan tereti se za još dva ubistva. Njome, ovaj ozloglašeni klan se tereti za ukupno sedam najstrašnijih zločina, a kako se sumnja ubili su: Gorana Mihajlovića, Nikolu Mitića, Aleksandra Gligorijevića Pukija, Zdravka Radojevića, Milana Ljepoju, Lazara Vukićevića, Gorana Veličkovića Goksija.

Nakon njihovog hapšenja otkriveno je da su vođe klana Veljko Belivuk i Marko Miljković izvršili ubistvo Vlastimira Miloševića 2017. godine na tramvajskim šinama, iako su pravosnažno oslobođeni za tu likvidaciju.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.