SUROVA MAFIJAŠICA SKOCKANA STIGLA U SPECIJALNI SUD: Jedina žena u Veljinom klanu se oblači po POSLEDNJOJ MODI! FOTO
Slađana Sekuli - levo, Foto: Zorana Jevtić

NEVERICA

SUROVA MAFIJAŠICA SKOCKANA STIGLA U SPECIJALNI SUD: Jedina žena u Veljinom klanu se oblači po POSLEDNJOJ MODI! FOTO

Jedina žena u klanu Belivuk-Miljković, Slađana Sekulić stigla je u Specijalni sud...

Objavljeno: 10:11h

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja pripremno ročište ozloglašenoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Kao i svaki put, jake policijske snage obezbeđuju zgradu Specijalnog suda.

Jedina žena u klanu Belivuk-Miljković, Slađana Sekulić stigla je u Specijalni sud.

Slađana Sekulić je potpuno promenila imidž i u Specijalni sud stigla ispravljenih kovrdža, promenjenog modnog stila i kosom u drugoj nijansi.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Vlado Georgijev, Slađanin suprug je zapravo bivši policajac Dragan Sekulić iz Loznice. On je promenio ime, pa se sada zove isto kao popularni pop pevač. Sekulić-Georgiev je bio blizak Veljku Belivuku i radio je u beogradskoj policiji, ali je posao orao da napusti zbog kriminalnih radnji u kojima je uhvaćen.

Prema objavljenim navodima, Belivuk je pre pet godina od jednog Lozničanina oteo podrum pića i dao ga na upravljanje Sekuliću, odnosno sada Georgievu. On je uhapšen u Beogradu, a s njim i njegova supruga Slađana Sekulić. Njeno ime se izdvaja po tome što je jedina žena u velikoj akciji MUP i BIA.

Okrivljenom Georgijevu stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a Slađani Sekulić se na teret stavljaju ista krivična dela.

Podsetimo, na pripremno ročište Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću stigao je i advokatski par Vlada i Gordana Petrović.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe terete se za sedam ubistva, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Bonus video:

00:09

OPSADNO STANJE ISPRED SPECIJALNOG SUDA, NASTAVLJA SE SUĐENJE BELIVUKU: Danas će se oči u oči prvi put sresti sa svedokom Lalićem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.