DVOJICA MUŠKARACA POVREĐENA ZBOG TUČE U MARKETU U NOVOM SADU? Uskočio da odbrani devojku pa se gorko pokajao
Ilustracija, Foto: Kurir

detalji

DVOJICA MUŠKARACA POVREĐENA ZBOG TUČE U MARKETU U NOVOM SADU? Uskočio da odbrani devojku pa se gorko pokajao

Devojka je bila pripita, a čini se da je to bio slučaj i sa 46-godišnjim muškarcem koji ju je ošamario, kao i sa mladićem koji je branio

Objavljeno:

Učesnici tuče koja je izbila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom novosadskom marketu nisu se međusobno poznavali, iako svi žive u neposrednoj blizini i praktično su komšije, otkriva za "Blic" komšinica koja je dobro upućena u nemili događaj.

- Niko od njih se nije međusobno poznavao, a čitava zbrka je nastala zbog svađe oko reda u prodavnici - rekla nam je komšinica.

Kako navodi, devojka je bila pripita, a čini se da je to bio slučaj i sa 46-godišnjim muškarcem koji ju je ošamario, kao i sa mladićem koji je branio.

- Oboje su stajali na kasi i u jednom trenutku je došlo do pitanja ko je na redu. Devojka je provocirala. U početku nije želeo sa njom da se raspravlja, hteo je da izađe iz prodavnice, ali ona mu je preprečila put i provocirala ga. On desno, ona desno, on levo, ona levo. U jednom trenutku rekla mu je "Sotono", a tada je čovek poludeo i udario joj šamar - priča sagovornica "Blica".

Ona navodi da je mladić koji je skočio u odbranu devojke u tom trenutku ulazio u prodavnicu i da je video samo kada ju je ovaj ošamario.

- Utrčao je unutra i pitao je samo "Jel ga poznaješ?", a kada je ona rekla da ga ne poznaje, krenuo je da ga udara. Zatim je devojka takođe nasrnula na tog čoveka i krenula da mu grebe i kopa oči - prepričava ona.

Radnik marketa je pozvao policiju i došla su tri policijska automobila i jedna interventna, kao i ekipa Hitne pomoći.

- Čovek koji je ošamario devojku je u početku odbijao da sačeka policiju, ali je ipak to učinio, kao i mladić. Ona je odmah pobegla - dodaje komšinica.

Kako kaže naša sagovornica, devojka je bežala po ulici, pa je bila u jednoj zgradi, odbijala je da se legitimiše na zahtev policije. Usput je vikala i psovala.

Svi su iste večeri privedeni, a radnici marketa su takođe dali iskaz u policiji.

Krv na sve strane, roba propala

Tuča se dogodila kod frižidera gde stoje mlečni proizvodi, pa je prava sreća da nije ništa razbijeno i da nije bilo stakla. Ali bilo je puno krvi i morao je da se uradi povrat robe.

Dvoje vinovnika tuče se posle incidenta nije pojavljivalo.

- Jedino je dolazio mladić koji je uskočio da brani devojku i komentarisao kako nikada više neće učiniti tako nešto, jer je izvukao deblji kraj, a nije bio kriv - kaže sagovornica "Blica".

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu priveli su dvojicu muškaraca starosti 46 i 28 godina zbog sumnje da su učestvovali u tuči u marketu u novosadskom naselju Grbavica.

Obojica muškaraca su povređena, dok devojka nema povreda.

Svima je određeno zadržavanje po Zakonu o javnom radu i miru i oni će, u skraćenom postupku, biti privedeni sudiji za prekršaje, 46-godišnjak za prekršaje vređanje, vršenja nasilja, pretnja ili tuča i izazvanje ili učestvovanje u tuči, 28-godišnjak za prekršaj vređanje, vršenja nasilja, pretnja ili tuča, a 25-godišnjakinja za prekršaj svađa, vika ili buka na javnom mestu.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.